Aparte trouwjurken

Aparte trouwjurken

Bruidsjurken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, modellen, materialen en meer. Van een traditionele, witte A-lijn jurk tot een opvallende prinsessenjurk in een unieke pastelkleur: de mogelijkheden zijn eindeloos. Om in ieders wens te kunnen voorzien vind je in de collectie van ALBERTO AXU Couture verschillende uiteenlopende bruidsjurken terug. Van aparte trouwjurken voor dames met een uitgesproken stijl, tot witte bruidsjurken met een klassieke pasvorm. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, bij ALBERTO AXU Couture vind je gegarandeerd de trouwjurk van je dromen.

Fill 1 Maak direct een afspraak

Wij zorgen voor jouw droomjurk! Geheel naar wens en op maat gemaakt.

Heb je een specifieke vraag over één van onze trouwjurken? Of wil je graag eerst meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van maatwerk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.

Afspraak maken
De koffie staat klaar!

Op maat gemaakt: aparte bruidsjurken

Speciaal voor bruiden met een opvallende en uitgesproken stijl bieden we de mogelijkheid om trouwjurken op maat te laten maken. Heb je het perfecte plaatje van hoe jouw trouwjurk er uit moet komen te zien, al in je hoofd? En kun je deze specifieke jurk niet terugvinden in onze collectie, omdat het ontwerp behoort tot de categorie aparte trouwjurken? Dan helpen wij je graag om deze droom werkelijkheid te laten worden.

Bruidsjurken van ALBERTO AXU Couture

De definitie van een aparte bruidsjurk is voor iedereen verschillend. De één geeft de voorkeur aan een trouwjurk in een opvallende kleur, terwijl de ander liever kiest voor een variant met veel glitter en glamour in bijvoorbeeld een glitter trouwjurk. Maar een combinatie van beide is natuurlijk ook mogelijk. Welke pasvorm of stijl je voorkeur ook heeft: wij denken graag met je mee over de mogelijkheden om je bruidsjurk helemaal eigen te maken. Wil je juist niet gaan voor de standaard bruidslook? Kijk dan eens in ons aanbod stoere trouwjurken.

 

Ben je benieuwd wat ALBERTO AXU Couture voor jou kan beteken op het gebied van aparte trouwjurken? Dat willen we je natuurlijk graag uitleggen, maar het liefst nodigen we je uit om langs te komen in onze bruidswinkel in Zeist. Hier vind je meer dan 300 bijzondere bruidsjurken om te bewonderen en natuurlijk om aan te passen. Maak nu vrijblijvend een afspraak op onze website en hopelijk tot snel in onze winkel!

Succesverhalen
Denise Koster Zevenhuizen
20/08/2020

Al voordat ik wist dat ik ging trouwen wist ik één ding wel, als ik ooit ga trouwen dan een trouwjurk van Alberto Axu. Bij de eerste keer passen, goed advies gekregen en werd mijn droomjurk op maat gemaakt. Alles was mogelijk en bespreekbaar. Meer dan tevreden en veel complimenten gehad over mijn trouwjurk op onze grote dag! Foto's zijn gemaakt door Michelle Wever Photography - www.michellewever.com

Groetjes Denise
Katinka van Briemen
10/06/2020

Een prachtige jurk bij Alberto gezien die ik wel iets meer naar mijn smaak aangepast wilde hebben. Alles was mogelijk, meerdere keren voor maten opmeten geweest zodat de jurk echt perfect zou zitten. Bij het ophalen van de jurk zat deze perfect en zijn de laatste dingen aangepast. Super tevreden over de communicatie, klantvriendelijkheid en service. Ik raad iedereen aan hier je jurk/pak te halen. Bedankt Alberto en medewerkers!

Groetjes Katinka
Lavina Kilinc
23/08/2019

Ik wilde graag wat foto’s delen van mijn mooiste dag, want wat was ik mega blij met mijn jurk! Bedankt voor het meedenken en het verzorgen van het complete plaatje. Het was absoluut perfect :)

Groetjes Lavina
Demi Blum
14/06/2019

Ontzettend goed en leuk geholpen bij Alberto Axu! Je krijgt alle aandacht en wat zijn de jurken prachtig!! Alles wordt naar wens gemaakt, ik heb mijn droomjurk gevonden! Bedankt Alberto en Raziye

Groetjes Demi Blum
+ 31 (0)6 81 051 725