Bruidsmode by

Alberto
Axu
Couture

Niet alleen de jurken zijn uitblinkers bij ALBERTO AXU Couture. Het advies is minstens zo belangrijk. De juiste jurk maakt een vrouw nog mooier dan dat ze al is!

Ruim 400m2
bruidsmode

Onze bruidswinkel is gevestigd in het midden van het land, in het centrum van Zeist (Omgeving Utrecht). Met gepaste trots presenteren wij hier onze prachtige collectie bruidsjurken, avondjurken, trouwpakken en maatpakken. Persoonlijke aandacht is bij ons vanzelfsprekend. In een ongedwongen, gezellige sfeer ontvangen Alberto en zijn stylistes jullie graag voor het passen van jurken en pakken. Wij nemen de tijd en de koffie wordt vers gezet!

Alberto

Al 10 jaar is Alberto in de weer om dames van de mooiste jurken te voorzien. Wat klein begon in de garage van zijn ouders, is uitgegroeid tot een prachtige bruidszaak met jaarlijks een geweldige collectie nieuwe jurken. Wij geloven in liefde. Niet alleen de jurken zijn uitblinkers bij ALBERTO AXU Couture. Het advies is minstens zo belangrijk. De juiste jurk maakt een vrouw nog mooier dan dat ze al is!

Bekijk de video

RUIM 10 JAAR ERVARING

Al ruim 10 jaar is Alberto in de weer om dames van de mooiste jurken te voorzien.

Persoonlijk advies

ALBERTO AXU Couture staat garant voor een relaxte en ongedwongen sfeer met persoonlijke aandacht.

Unieke collectie

Wij zien je graag in onze winkel te Zeist! Hier zijn maar liefst 250 trouwjurken aanwezig om te bewonderen en te passen.

Veelgestelde vragen

Hiernaast een klein overzicht van de belangrijkste vragen die klanten ons vaak stellen. Er zijn er nog meer, die kun je lezen op de pagina met alle veelgestelde vragen. Klik daarvoor op de button hieronder.

Nee, alle jurken dienen opgehaald te worden in onze winkel te Zeist.

Annuleren is niet mogelijk, wij maken naar wens en speciaal op maat. Wordt er toch geannuleerd door de consument, dan is de consument de aanbetaling kwijt.
Ja, mits je een duidelijk afbeelding hebt met voor- en liefst ook achterkant.
Alle jurken worden op maat gemaakt en zijn dus geschikt voor iedere vrouw. Van kleine tot grote maten.
In onze collectie staat een prijs vanaf en bij de meeste artikelen een prijsaanduiding. Voor vragen kan je natuurlijk altijd contact opnemen.
Dit is afhankelijk van de soort jurk. Bij cocktailjurken en galajurken duurt het tussen de vier en zes weken. Bij bruidsjurken is dat zes tot twaalf weken. Iets met SPOED laten maken is eventueel ook mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op.
In onze winkel te Zeist vermaken we dit ter plekke, indien mogelijk.

Contactgegevens

Of ga naar de contactpagina

Scroll naar top