Communiejurken

Say yes to mini Dress!

Voor de jonge dametjes maakt ALBERTO AXU Couture ook prachtige communiejurken! Voel je een echte prinses! Geheel naar wens en speciaal op maat gemaakt!

Fill 1 Maak direct een afspraak

Wij zorgen voor jouw droomjurk. Naar wens en op maat!

Elke communiejurk wordt geheel naar wens en op maat gemaakt. Samen met Alberto wordt alles overlegd, qua design, stoffen, bewerkingen en de maten..

Afspraak maken
De koffie staat klaar!

Communiejurken voor kinderen

Is jullie dochter op zoek naar een communiejurk die haar als een ware prinses laat voelen? Kom dan langs bij ALBERTO AXU Couture in Zeist en vind het perfecte communiejurkje! Bij ALBERTO AXU Couture snappen wij dat de eerste communie of vormsel grootst gevierd moet worden. Een communiejurkje op maat kan dan ook niet ontbreken! Ongeacht of jullie op zoek zijn naar een jurk voor de eerste communie of voor de plechtige communie, samen met de hulp van Alberto wordt dé perfecte jurk ontworpen.

 

Uiteraard kunnen jullie ook kiezen uit één van de modellen die in onze bruidswinkel hangen. In onze bruidswinkel waan je je in een wereld met prachtige bruids- en communie jurken en staat de koffie met iets lekkers voor jullie klaar!

Succesverhalen
Denise Koster Zevenhuizen
20/08/2020

Al voordat ik wist dat ik ging trouwen wist ik één ding wel, als ik ooit ga trouwen dan een trouwjurk van Alberto Axu. Bij de eerste keer passen, goed advies gekregen en werd mijn droomjurk op maat gemaakt. Alles was mogelijk en bespreekbaar. Meer dan tevreden en veel complimenten gehad over mijn trouwjurk op onze grote dag! Foto's zijn gemaakt door Michelle Wever Photography - www.michellewever.com

Groetjes Denise
Katinka van Briemen
10/06/2020

Een prachtige jurk bij Alberto gezien die ik wel iets meer naar mijn smaak aangepast wilde hebben. Alles was mogelijk, meerdere keren voor maten opmeten geweest zodat de jurk echt perfect zou zitten. Bij het ophalen van de jurk zat deze perfect en zijn de laatste dingen aangepast. Super tevreden over de communicatie, klantvriendelijkheid en service. Ik raad iedereen aan hier je jurk/pak te halen. Bedankt Alberto en medewerkers!

Groetjes Katinka
Lavina Kilinc
23/08/2019

Ik wilde graag wat foto’s delen van mijn mooiste dag, want wat was ik mega blij met mijn jurk! Bedankt voor het meedenken en het verzorgen van het complete plaatje. Het was absoluut perfect :)

Groetjes Lavina
Demi Blum
14/06/2019

Ontzettend goed en leuk geholpen bij Alberto Axu! Je krijgt alle aandacht en wat zijn de jurken prachtig!! Alles wordt naar wens gemaakt, ik heb mijn droomjurk gevonden! Bedankt Alberto en Raziye

Groetjes Demi Blum

Communie jurk kind

Jullie zijn van harte welkom in onze bruidsshowroom gevestigd in Zeist aan de Slotlaan 28. Jullie kunnen ons bezoeken op dinsdag t/m vrijdag van 10:30 uur tot 17:30 uur en ook op zaterdagen en zondagen van 09:30 uur tot 17:00. Jullie kunnen zelfs direct een afspraak met Alberto zelf maken via ons afsprakenformulier op de website.

 

Willen jullie met meer mensen komen? Gaan oma, opa en ooms en tantes ook mee? Laat dit dan weten in het formulier zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Dan zorgen wij voor genoeg koffie, iets lekkers en natuurlijk de allermooiste communiejurken! Samen maken we er een gezellige passessie van! 

 

Mooie communiejurken voor de jonge dames

De communiejurken van ALBERTO AXU Couture zijn direct herkenbaar aan de witte stof die de puurheid van kinderen uitblinkt. De communiejurkjes die Alberto ontwerpt zijn gekenmerkt door haar superieure kwaliteit en oog voor detail.

 

Bij ALBERTO AXU Couture vinden wij dat jonge meisjes alleen dé mooiste jurken verdienen voor hun communiedag. Maak de eerste of plechtige communie nóg gedenkwaardiger met een jurkje van ALBERTO AXU Couture. Samen met onze bruidsstylisten gaan jullie zelfs op zoek naar passende accessoires. Bij een prachtige jurk horen immers ook geweldige schoenen en misschien zelfs een tiara!

 

Prinses communiejurken van ALBERTO AXU Couture

Vrijwel ieder meisje droomt wel eens dat ze een prinses zijn—en dit kan met de prinses communiejurken van ALBERTO AXU Couture! Deze prinses communiejurken beschikken over een smaller bovenstuk en een prachtige volle rok. Door dit silhouet zijn onze prinsessenjurken nét als een baljurk. Een waar sprookje wordt gecreëerd met deze prachtige jurken! 

 

Kan jullie dochter de jurk van haar dromen niet vinden in ons assortiment? Dan is het bij ALBERTO AXU Couture ook mogelijk om een communiejurkje op maat te laten maken. Samen met Alberto en zijn bruisstylisten kunnen jullie samen de perfecte jurk ontwerpen.

 

Met een keuze uit méér dan 1.000 stoffen en talloze stijlen, kleuren en dessins zal de communiejurk aansluiten op al jullie wensen. Willen jullie alvast inspiratie op doen? Bekijk dan eens onze communiejurk ‘Nelly’ of communiejurk ‘Jailey’. Of bekijk één van onze andere prachtige communiejurken voor jonge dames. 

 

Voel je een prinses

Voor veel meisjes is het een droom om prinses te worden. Door de prachtige jurken van ALBERTO AXU Couture kan dit mogelijk gemaakt worden. Heeft jouw dochter al de communie gedaan maar gaat er iemand in de familie trouwen? Bij ons kun je ook terecht voor een bruidsmeisjes jurk. Naast de communie is dit een perfecte gelegenheid voor je dochter om zich in een sprookjeswereld als prinses te wanen.

+ 31 (0)6 81 051 725