Grote maten trouwjurk

Kies je favoriete bruidsjurk uit en wij maken deze geheel naar wens en speciaal voor jou op maat. In onze bruidswinkel zijn genoeg jurken aanwezig om te passen. Maak vrijblijvend een afspraak. Tot snel!

Fill 1 Maak direct een afspraak

Grote maat trouwjurk

Bij ALBERTO AXU Couture vind jij de perfecte plussize trouwjurk voor je droombruiloft! In onze bruidswinkel maken wij met liefde een bruidsjurk geheel naar wens en speciaal op maat voor jou gemaakt. Ook kan jij uiteraard een keuze maken tussen de grote maten bruidsjurken op onze website. Maar, niet getreurd wanneer jij je droomjurk niet kan vinden. Geef je wensen door aan Alberto en hij zal samen met onze bruidsstylisten de plussize trouwjurk van je dromen ontwerpen! Dankzij onze talloze designs en de keuze uit méér dan 1.000 stoffen is er ontzettend veel mogelijk bij ALBERTO AXU Couture. 

 

Wil jij graag een bruidsjurk voor een maatje meer laten ontwerpen door Alberto? Maak dan direct een afspraak met Alberto zelf via ons afsprakenformulier op de website. Ook ben je vrij om direct bij ons langs te komen in onze prachtige bruidswinkel van 400 m2 in Zeist! 

Wij zorgen voor jouw droomjurk. Naar wens en op maat

Een trouwjurk moet je met je eigen ogen zien. Die moet je voelen natuurlijk bij je zelf aan zien. Maak daarom een pasafspraak.

Afspraak maken
De koffie staat klaar

Verschillende collecties van onze grote maten bruidsmode

In de grote maten bruidsmode collectie van ALBERTO AXU Couture vind je grote maten trouwjurken in verschillende modellen. Onze plussize trouwjurken zijn onder te verdelen in drie categorieën: trouwjurken uit de A-lijn collectie, prinses trouwjurken en trouwjurken uit de zeemeermin collectie.

 

Prachtige bruidsjurken voor vrouwen met een maatje meer

Het curvy figuur moet omarmd worden. Met de bruidsjurk grote maat van ALBERTO AXU Couture komt het voluptueuze figuur van vrouwen met een maatje meer goed tot zijn recht. Om je sterke punten te benadrukken, ontwerpen wij trouwjurken met hoge hals, trouwjurken met een v-hals en bijvoorbeeld strakke trouwjurken. Alles is mogelijk. Het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt in je grote maat bruidsjurk.

Succesverhalen
Denise Koster Zevenhuizen
20/08/2020

Al voordat ik wist dat ik ging trouwen wist ik één ding wel, als ik ooit ga trouwen dan een trouwjurk van Alberto Axu. Bij de eerste keer passen, goed advies gekregen en werd mijn droomjurk op maat gemaakt. Alles was mogelijk en bespreekbaar. Meer dan tevreden en veel complimenten gehad over mijn trouwjurk op onze grote dag! Foto's zijn gemaakt door Michelle Wever Photography - www.michellewever.com

Groetjes Denise
Katinka van Briemen
10/06/2020

Een prachtige jurk bij Alberto gezien die ik wel iets meer naar mijn smaak aangepast wilde hebben. Alles was mogelijk, meerdere keren voor maten opmeten geweest zodat de jurk echt perfect zou zitten. Bij het ophalen van de jurk zat deze perfect en zijn de laatste dingen aangepast. Super tevreden over de communicatie, klantvriendelijkheid en service. Ik raad iedereen aan hier je jurk/pak te halen. Bedankt Alberto en medewerkers!

Groetjes Katinka
Lavina Kilinc
23/08/2019

Ik wilde graag wat foto’s delen van mijn mooiste dag, want wat was ik mega blij met mijn jurk! Bedankt voor het meedenken en het verzorgen van het complete plaatje. Het was absoluut perfect :)

Groetjes Lavina
Demi Blum
14/06/2019

Ontzettend goed en leuk geholpen bij Alberto Axu! Je krijgt alle aandacht en wat zijn de jurken prachtig!! Alles wordt naar wens gemaakt, ik heb mijn droomjurk gevonden! Bedankt Alberto en Raziye

Groetjes Demi Blum
+ 31 (0)6 81 051 725