Trouwpakkentrouwpakken-grijs
trouwpakken-donkergrijs

Trouwpak

perfect op maat

Alberto Axu is ook de specialist voor het aanmeten van trouwpak op maat. Met meer dan 10 jaar ervaring van het aankleden van mannen en vrouwen, zorgt Alberto ervoor dat je trouwpak volledig is afgestemd op al je wensen en op de bruidsjurk! Met keuze uit ruim 1000 stoffen en tal van mogelijkheden weet je zeker dat je trouwpak ècht uniek is.

TROUWPAK

Bekijk hieronder een selectie van onze mooiste trouwpakken. Natuurlijk ben je van harte welkom in onze winkel te Zeist om jouw ideale trouwpak samen te stellen

AFSPRAAK MAKEN

Compleet afgestemd

onbeperkte mogelijkheden

Maak uw trouwpak persoonlijk
Uw maatpak / trouwpak kun je ook als jacquet of smoking uit laten voeren met diverse opties en persoonlijke details. Daarvan heeft Alberto mooie voorbeelden in de bruidszaak hangen. Het persoonlijk maken van je trouwpak doen wij met het borduren aan het binnenkant van je jasje met als voorbeeld; je trouwdatum, naam van je aanstaande, of een zin of tekst met jullie bijzondere betekenis. Alberto begeleid je met de keuze van de soort knopen, de kleur voering, of andere spraakmakende details in uw trouwpak op maat. Alberto Axu maakt uw trouwpak bovendien betaalbaar; u heeft al een trouwpak op maat vanaf € 550,-. Bekijk op deze pagina een aantal voorbeelden en maak daarna een afspraak in onze winkel!

AFSPRAAK MAKEN
trouwpak-persoonlijk
trouwpak-bruid
trouwpak-gezin
trouwpak-bruiloft
trouwpak-echtpaar

ONTDEK JOUW IDEALE TROUWPAK

Natuurlijk bevat deze pagina slechts het topje van de ijsberg als het gaat om onze collectie trouwpakken. In onze winkel in Zeist nodigen wij je van harte uit om samen met Alberto je ideale trouwpak samen te stellen. Kies uit ruim 1000 stoffen en treed tot in de details met eigen stiksels en knopen. Graag tot snel!

AFSPRAAK MAKEN

stripe ALBERTO AXU COUTURE OP   instagram instagram stripe

 

stripe ALBERTO AXU COUTURE OP   stripe