TrouwpakkenTrouwpak by ALBERTO AXU Couture
trouwpakken-donkergrijs

Trouwpak

Perfect op maat gemaakt

ALBERTO AXU Couture is specialist in het aanmeten en maken van een trouwpak op maat. Met meer dan 10 jaar ervaring in het aankleden van mannen en vrouwen, zorgt Alberto ervoor dat je trouwpak volledig is afgestemd op al je wensen en op de bruidsjurk van je partner! Met keuze uit ruim 1000 stoffen en tal van mogelijkheden weet je zeker dat je trouwpak uniek is.

TROUWPAK

Bekijk hieronder een selectie van onze mooiste trouwpakken. Natuurlijk ben je van harte welkom in onze winkel te Zeist om jouw ideale trouwpak samen te stellen.

AFSPRAAK MAKEN

Compleet afgestemd

Onbeperkte mogelijkheden

Maak je trouwpak persoonlijk. Je kunt je maatpak / trouwpak ook als jacquet of smoking uit laten voeren met diverse opties en persoonlijke details. In de bruidszaak heeft Alberto hier mooie voorbeelden van hangen. Door aan de binnenkant van je jasje de trouwdatum, naam van je aanstaande of tekst met een voor jullie bijzondere betekenis te borduren, maken wij je trouwpak persoonlijk. Alberto begeleidt je bij de keuze van de soort knopen, de kleur voering, of andere spraakmakende details van je trouwpak op maat. Bovendien is het laten maken van een trouwpak bij ons betaalbaar; al vanaf € 550,- maken wij je pak op maat. Bekijk op deze pagina een aantal voorbeelden en/of maak een afspraak in onze winkel!

AFSPRAAK MAKEN
trouwpak-persoonlijk
trouwpak-bruid
trouwpak-gezin
trouwpak-bruiloft
trouwpak-echtpaar

ONTDEK JOUW IDEALE TROUWPAK

Deze pagina bevat slechts het topje van de ijsberg waar het gaat om onze collectie trouwpakken. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel te Zeist om hier samen met Alberto je ideale trouwpak samen te stellen. Kies uit ruim 1000 stoffen en treed tot in de details met eigen stiksels en knopen. Graag tot snel!

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

stripe ALBERTO AXU COUTURE OP   instagram instagram stripe

stripe ALBERTO AXU COUTURE OP   stripe