Fill 1
Naar overzicht
Bekijk onze stijlvolle

Beige trouwpak

Ben je specifiek op zoek naar een beige trouwpak? Heb je al eens een trouwpak op maat overwogen? ALBERTO AXU is de juiste partij als je op zoek bent naar een beige trouwpak op maat. Een trouwpak moet uiteraard perfect zijn en echt aanvoelen als een tweede huid. Je wilt dat het trouwpak lekker zit maar ook dat het toch getailleerd is. Wij helpen je graag met het zoeken van een trouwpak dat goed aansluit bij je persoonlijke stijl. Samen met jou kiezen we zorgvuldig de juiste beige stof, de stijl van het colbert, een voering en knopen die passen bij het complete pak. Met een mooie tekst aan de binnen van je jasje en in de kraag van het overhemd zetten we de puntjes op de i. Denk hierbij aan een mooie tekst, de trouwdatum of je initialen. Er is hierin veel mogelijk en vraag er gerust naar bij onze adviseurs. We hadden het al even over het overhemd, deze maken we naast het beige trouwpak uiteraard ook op maat. Bij een goed pak hoort immers ook een goed overhemd wat op maat is gemaakt. Wil je wat meer van onze pakken zien? Bekijk dan onze complete collectie trouwpakken. In de collectie vind je ook een beige trouwpak terug.   Het laten maken van een beige trouwpak op maat duurt ongeveer 6 tot 7 weken. Met spoed iets laten maken is ook mogelijk, houd dan rekening met ongeveer 4 weken levertijd. Onze adviseurs kunnen je meer vertellen over de levertijden.  

Neem voor een beige trouwpak contact op

We zijn al meer dan 10 jaar dagelijks bezig om heren van de mooiste pakken te voorzien, ook als het gaat om een beige trouwpak. Wat klein is begonnen in de garage van de ouders van Alberto, is uitgegroeid tot een prachtige bruidsmodezaak met jaarlijks een geweldige collectie jurken en maatpakken in diverse stijlen en kleuren. Het maakt niet uit of je nu trouwt in de zomer of in de winter, we hebben altijd een outfit die perfect bij jou past. Wij geloven in de liefde! Niet alleen trouwpakken zijn uitblinkers bij ALBERTO AXU Couture. Het advies wat we geven is net zo belangrijk. Het juiste trouwpak op maat maakt dat je werkelijk de show zult stelen op je trouwdag, uiteraard naast je partner die er ook fantastisch uitziet! Via onze site maak je gemakkelijk een afspraak. Uiteraard mag je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0) 681 051 725 of stuur ons een e-mail op: info@albertoaxu.com. Onze winkel vind je in Zeist aan de Slotlaan 28 en is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 10:30 tot 17:30. Op zaterdag en zondag kun je in onze winkel terecht van 09:30 tot 17:00. Kies voor ALBERTO AXU Couture en je bent er zeker van dat je een mooi en uniek beige trouwpak op maat zult dragen op jullie trouwdag! Wij wensen je alvast heel veel plezier met uitzoeken!

Prijsindicatie: 1375,-
Holland & Sherry
2020
Trouwpak
Maatpak
Beige
Shape
400m bruidswinkel in Zeist
008-ring
Je droomjurk al vanaf €1495,-
Shape
Alle jurken op maat gemaakt
005-dress
+ 300 modellen
011-diploma
+10 jaar ervaring

Waarom Alberto Axu

Al 12 jaar is Alberto in de weer om dames van de mooiste trouwjurken te voorzien. Wat klein begon in de garage van zijn ouders, is uitgegroeid tot een prachtige bruidszaak met jaarlijks een geweldige collectie nieuwe trouwjurken. Wij geloven in liefde. Niet alleen de trouwjurken zijn uitblinkers bij ALBERTO AXU Couture. Het advies is minstens zo belangrijk. De juiste trouwjurk maakt een vrouw nog mooier dan dat ze al is!

Fill 1 Plan gelijk je afspraak in

Persoonlijk advies

Een eerlijk en persoonlijk advies. Je droomjurk moet perfect zijn!

Unieke bruidscollectie

Wij zien je graag in onze bruidswinkel te Zeist! Hier zijn maar liefst 250 trouwjurken aanwezig om te bewonderen en te passen.

Ruim 12 jaar ervaring

Al meer dan 10 jaar is Alberto in de weer om dames & heren van de mooiste trouwjurken & trouwpakken te voorzien.

Succesverhalen
Denise Koster Zevenhuizen
20/08/2020

Al voordat ik wist dat ik ging trouwen wist ik één ding wel, als ik ooit ga trouwen dan een trouwjurk van Alberto Axu. Bij de eerste keer passen, goed advies gekregen en werd mijn droomjurk op maat gemaakt. Alles was mogelijk en bespreekbaar. Meer dan tevreden en veel complimenten gehad over mijn trouwjurk op onze grote dag! Foto's zijn gemaakt door Michelle Wever Photography - www.michellewever.com

Groetjes Denise
Katinka van Briemen
10/06/2020

Een prachtige jurk bij Alberto gezien die ik wel iets meer naar mijn smaak aangepast wilde hebben. Alles was mogelijk, meerdere keren voor maten opmeten geweest zodat de jurk echt perfect zou zitten. Bij het ophalen van de jurk zat deze perfect en zijn de laatste dingen aangepast. Super tevreden over de communicatie, klantvriendelijkheid en service. Ik raad iedereen aan hier je jurk/pak te halen. Bedankt Alberto en medewerkers!

Groetjes Katinka
Lavina Kilinc
23/08/2019

Ik wilde graag wat foto’s delen van mijn mooiste dag, want wat was ik mega blij met mijn jurk! Bedankt voor het meedenken en het verzorgen van het complete plaatje. Het was absoluut perfect :)

Groetjes Lavina
Demi Blum
14/06/2019

Ontzettend goed en leuk geholpen bij Alberto Axu! Je krijgt alle aandacht en wat zijn de jurken prachtig!! Alles wordt naar wens gemaakt, ik heb mijn droomjurk gevonden! Bedankt Alberto en Raziye

Groetjes Demi Blum
+ 31 (0)6 81 051 725