Bijzondere trouwpakken

Sta in het middelpunt met onze bijzondere bruidspakken

Als het gaat om bijzondere trouwpakken, dan ben je bij ALBERTO AXU aan het juiste adres. Alle pakken die wij maken, worden op maat gemaakt zodat ze precies bij jouw lichaam passen. Je gaat ongetwijfeld binnenkort trouwen en bent daarom op zoek naar bijzonder trouwpak. We durven wel te zeggen dat je nu niet meer verder hoeft te zoeken, wij zijn de partij voor jou! Je trouwdag wil je natuurlijk bijzonder maken en voor de rest van je leven enthousiast op terugkijken. Daarom moet je ook gaan voor een bijzonder trouwpak, dit maakt de dag helemaal af. Wij zijn specialist in het aanmeten en maken van een bijzonder trouwpak op maat. Met de keuze uit meer dan 1.000 stoffen en ontzettend veel verschillende mogelijkheden weet je bij ons zeker dat je trouwpak uniek is. ALBERTO AXU Couture is zoals gezegd specialist in het aanmeten en maken van een trouwpak op maat. Je trouwdag is een persoonlijke dag en maak daarom je trouwpak ook persoonlijk.

Fill 1 Maak direct een afspraak

Neem contact op met Alberto Axu voor een bijzonder trouwpak

Al 10 jaar is Alberto in de weer om heren van de mooiste pakken te voorzien. Wat klein begon in de garage van zijn ouders, is uitgegroeid tot een prachtige bruidszaak met jaarlijks een geweldige collectie pakken en jurken. Wij geloven in liefde. Niet alleen de trouwpakken zijn uitblinkers bij ALBERTO AXU Couture. Het advies is minstens zo belangrijk. Het juiste trouwpak maakt dat je zult stralen op jullie trouwdag!

 

Met de keuze uit ruim duizend stoffen, ruim 250 kleuren en verschillende opties om je maatpak persoonlijk te maken weten we zeker dat je bij ons zult slagen voor jouw unieke trouwkostuum! ALBERTO AXU Couture staat garant voor een relaxte en ongedwongen sfeer met persoonlijke aandacht. You ask, we create. Waar wacht je nog op? Zet de stap en laat je trouwpak bij ons maken. Wij zien je graag in onze winkel te Zeist! Hier zijn vele voorbeelden van trouwpakken aanwezig om te bewonderen en zo kun je inspiratie opdoen voor jouw fantastische trouwpak. Zo zijn er diverse soorten kleine en grote maten pakken verkrijgbaar.

 

Je maakt gemakkelijk op onze site een afspraak. Verder kun je telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0) 681 051 725 of we zijn te bereiken via e-mail op: info@albertoaxu.com. Onze winkel vind je in Zeist aan de Slotlaan 28 en is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 10:30 tot 17:30. Op zaterdag en zondag kun je in onze winkel terecht van 09:30 tot 17:00. Kies voor ALBERTO AXU Couture en je bent er zeker van dat je een mooi en uniek trouwpak zult dragen op jouw trouwdag!

Afspraak maken voor je trouwpak

Je maakt gemakkelijk op onze site een afspraak. Verder kun je telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0) 681 051 725 of we zijn te bereiken via e-mail op: info@albertoaxu.com. Onze winkel vind je in Zeist aan de Slotlaan 28 en is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 10:30 tot 17:30. Op zaterdag en zondag kun je in onze winkel terecht van 09:30 tot 17:00. Kies voor ALBERTO AXU Couture en je bent er zeker van dat je een mooi en uniek trouwpak zult dragen op jouw trouwdag!

Succesverhalen
Denise Koster Zevenhuizen
20/08/2020

Al voordat ik wist dat ik ging trouwen wist ik één ding wel, als ik ooit ga trouwen dan een trouwjurk van Alberto Axu. Bij de eerste keer passen, goed advies gekregen en werd mijn droomjurk op maat gemaakt. Alles was mogelijk en bespreekbaar. Meer dan tevreden en veel complimenten gehad over mijn trouwjurk op onze grote dag! Foto's zijn gemaakt door Michelle Wever Photography - www.michellewever.com

Groetjes Denise
Katinka van Briemen
10/06/2020

Een prachtige jurk bij Alberto gezien die ik wel iets meer naar mijn smaak aangepast wilde hebben. Alles was mogelijk, meerdere keren voor maten opmeten geweest zodat de jurk echt perfect zou zitten. Bij het ophalen van de jurk zat deze perfect en zijn de laatste dingen aangepast. Super tevreden over de communicatie, klantvriendelijkheid en service. Ik raad iedereen aan hier je jurk/pak te halen. Bedankt Alberto en medewerkers!

Groetjes Katinka
Lavina Kilinc
23/08/2019

Ik wilde graag wat foto’s delen van mijn mooiste dag, want wat was ik mega blij met mijn jurk! Bedankt voor het meedenken en het verzorgen van het complete plaatje. Het was absoluut perfect :)

Groetjes Lavina
Demi Blum
14/06/2019

Ontzettend goed en leuk geholpen bij Alberto Axu! Je krijgt alle aandacht en wat zijn de jurken prachtig!! Alles wordt naar wens gemaakt, ik heb mijn droomjurk gevonden! Bedankt Alberto en Raziye

Groetjes Demi Blum

 

+ 31 (0)6 81 051 725