Kosten maatpak

Wat kost een maatpak?

Je bent op zoek naar een maatpak en vraagt je af wat het kost? We begrijpen dat heel goed en helpen je graag met een antwoord op deze vraag. Laten we wel direct met de deur in huis vallen, wat het precies kost, dat hangt af van de keuzes die je maakt voor jouw maatpak. We gaan uiteraard samen met jou ervoor zorgen dat je pak er fantastisch uitziet.

Fill 1 Maak direct een afspraak

Je wilt voor de dag komen in een maatpak dat uniek is en precies bij jouw stijl als man past. Onze maatpakken zitten als gegoten en voelen aan als een tweede huid omdat ze getailleerd zijn. We kunnen tijdens het maken van het pak hier natuurlijk keuzes in maken. Onze specialisten zullen je hierin begeleiden, zo maken we samen een keuze voor de stijl van het pak, de juiste stoffen in de juiste kleur en de afwerking van het pak. Je kunt je voorstellen, dit heeft ook gevolgen voor de kosten van het pak.

Waar je misschien nog niet direct aan gedacht hebt, de voering van het pak, hoe wil je dat deze eruit komt te zien en welke stof gaan we hiervoor gebruiken? Denk niet direct, hier kunnen we op kosten besparen, ongetwijfeld zul je in de avond het jasje van het maatpak uitdoen en zal ook de voering zichtbaar zijn. Een keuze die verder gemaakt moet worden is de keuze voor passende knopen bij het pak. Geen zorgen, we zullen je alle mogelijkheden laten zien en maken samen met jou de juiste keuzes. Zo weet je zeker dat het maatpak compleet voldoet aan jouw wensen. We are made to measure. Nu we dit zo hebben beschreven, begrijp je waarschijnlijk ook dat de vraag, ‘wat kost een maatpak?’ niet zo makkelijk te beantwoorden is. Neem in ieder geval een kijkje bij onze complete collectie online, dan zie je dat de prijzen variëren van €1.250,- tot €1.495,-. Het is dus sterk afhankelijk van de keuze die je maakt tijdens het samenstellen van je maatpak.

Voor een fantastisch maatpak kies je voor ALBERTO AXU

Wij geloven in de liefde! Niet alleen de maatpakken zijn uitblinkers bij ALBERTO AXU Couture. Het advies wat we geven is net zo belangrijk en we zullen je uiteraard een goede indicatie geven van de kosten voor een maatpak.

Wil je dus antwoord op de vraag, wat kost een maatpak? Maak dan via onze site gemakkelijk een afspraak. Je mag ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0) 681 051 725 of stuur ons een e-mail op: info@albertoaxu.com. Onze winkel vind je in Zeist aan de Slotlaan 28 en is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 10:30 tot 17:30. Op zaterdag en zondag kun je in onze winkel terecht van 09:30 tot 17:00. Kies voor ALBERTO AXU Couture en je bent er zeker van dat je een mooi en uniek maatpak zult dragen tijdens jullie trouwdag! Wij wensen je alvast heel veel plezier met uitzoeken!

Afspraak maken voor je maatpak

Je maakt gemakkelijk op onze site een afspraak. Verder kun je telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0) 681 051 725 of we zijn te bereiken via e-mail op: info@albertoaxu.com. Onze winkel vind je in Zeist aan de Slotlaan 28 en is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 10:30 tot 17:30. Op zaterdag en zondag kun je in onze winkel terecht van 09:30 tot 17:00. Kies voor ALBERTO AXU Couture en je bent er zeker van dat je een mooi en uniek trouwpak zult dragen op jouw trouwdag!

Succesverhalen
Denise Koster Zevenhuizen
20/08/2020

Al voordat ik wist dat ik ging trouwen wist ik één ding wel, als ik ooit ga trouwen dan een trouwjurk van Alberto Axu. Bij de eerste keer passen, goed advies gekregen en werd mijn droomjurk op maat gemaakt. Alles was mogelijk en bespreekbaar. Meer dan tevreden en veel complimenten gehad over mijn trouwjurk op onze grote dag! Foto's zijn gemaakt door Michelle Wever Photography - www.michellewever.com

Groetjes Denise
Katinka van Briemen
10/06/2020

Een prachtige jurk bij Alberto gezien die ik wel iets meer naar mijn smaak aangepast wilde hebben. Alles was mogelijk, meerdere keren voor maten opmeten geweest zodat de jurk echt perfect zou zitten. Bij het ophalen van de jurk zat deze perfect en zijn de laatste dingen aangepast. Super tevreden over de communicatie, klantvriendelijkheid en service. Ik raad iedereen aan hier je jurk/pak te halen. Bedankt Alberto en medewerkers!

Groetjes Katinka
Lavina Kilinc
23/08/2019

Ik wilde graag wat foto’s delen van mijn mooiste dag, want wat was ik mega blij met mijn jurk! Bedankt voor het meedenken en het verzorgen van het complete plaatje. Het was absoluut perfect :)

Groetjes Lavina
Demi Blum
14/06/2019

Ontzettend goed en leuk geholpen bij Alberto Axu! Je krijgt alle aandacht en wat zijn de jurken prachtig!! Alles wordt naar wens gemaakt, ik heb mijn droomjurk gevonden! Bedankt Alberto en Raziye

Groetjes Demi Blum

 

+ 31 (0)6 81 051 725