Inleiding

Alberto Axu Couture verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving. In dit privacy statement (verder te noemen: “Privacy Statement”) zijn de overwegingen hieromtrent vastgelegd.

Toepasselijkheid

Dit Privacy Statement is van toepassing op de verwerking van data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van de websites van Alberto Axu Couture en de door contactaanvragen en nieuwsbriefabonnees verstrekte persoonlijke informatie (hierna: Persoonsgegevens).

College bescherming persoonsgegevens

Alberto Axu Couture verwerkt de Persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van Persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewetgeving.

Verwerking Persoonsgegevens

Alberto Axu Couture behandelt Persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Alberto Axu Couture verzamelt Persoonsgegevens bij het opnemen van contact via de website, het abonneren op de Alberto Axu Couture-nieuwsbrief en bij een bezoek aan Alberto Axu Couture evenementen en activiteiten. Deze gegevens worden verwerkt ten behoeve van de administratie. De gegevens worden daarnaast gebruikt om betrokkenen op de hoogte te houden van Alberto Axu Couture dienstverlening en activiteiten. Indien u geen prijs meer stelt op deze informatie, kunt u zich hiervoor te allen tijde afmelden door gebruik te maken van de afmeldlink in het e-mail bericht of Alberto Axu Couture hiervan schriftelijk op de hoogte stellen, door een e-mail te sturen naar info@albertoaxu.com. Alberto Axu Couture verstrekt geen persoonsgegevens aan derden.

Cookies

De website albertoaxu.com plaatst cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Deze cookies worden gebruikt om de websites van Alberto Axu Couture beter te laten functioneren en het webbezoek te monitoren, zodat Alberto Axu Couture na kan gaan hoeveel mensen de website in een bepaalde periode hebben bezocht. Alberto Axu Couture gebruikt deze data alleen geaggregeerd en kan deze niet herleiden tot een pc of individu. Hieronder vindt u een lijst van cookies die geplaatst worden door de Alberto Axu Couture website en hun functionaliteit.

Plan je afspraak in!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
+ 31 (0)6 81 051 725