Fill 1
Naar overzicht

It’s proposal season!

It’s Christmas season! Deze tijd van het jaar staat natuurlijk in het teken van liefde. Kerst, maar ook Oud en Nieuw, zijn daarom de perfecte momenten voor een huwelijksaanzoek. Maar hoe vraag je jouw toekomstige vrouw ten huwelijk?

Wil jij echt uitpakken tijdens het huwelijksaanzoek? Lees dan hieronder onze 3 ideeën hoe je dit aanpakt! Ga jij net als Alberto voor de Eiffeltoren in Parijs, het strand of toch voor je eigen huis?

Een aanzoek in Parijs

De stad van de liefde… Parijs! Niets is zo romantisch dan je partner hier ten huwelijk te vragen. In Parijs zit je altijd goed. 

De Eiffeltoren speelt hier een grote rol. Je kan je vrouw direct bij de Eiffeltoren ten huwelijk  vragen of op een plek waar je uitzicht hebt op de toren. 

Champ-de-Mars is het grote grasveld direct bij de Eiffeltoren. Er zijn hier weinig mogelijkheden om te zorgen voor een voorbereid aanzoek met decoratie en alles wat daarbij komt kijken. Hier gaat het echt om hét moment dat jij op 1 knie gaat. Verwacht hier zeker veel aandacht van alle mensen die op dat moment ook daar zijn.

Wil je toch meer uitpakken? Kies dan voor een plek die je kan huren met uitzicht op de Eiffeltoren. Er zijn verschillende tips te vinden over welke locaties hier geschikt voor zijn. Hier kan je uitpakken met decoratie om het nog romantischer te maken.

Dit moment zal je nooit meer vergeten. Maar je wil het aanzoek natuurlijk ook aan andere mensen laten zien en later nog eens bekijken. In Parijs zijn er meerdere fotografen in te huren speciaal voor huwelijksaanzoeken.

Romantisch aanzoek op het strand

Naast Parijs is het strand is de perfecte plek voor een huwelijksaanzoek. Elke vrouw droomt van zo’n romantisch aanzoek. Je kan hier helemaal uitpakken om het nog mooier te maken. 

Zorg er allereerst voor dat je genoeg kaarslicht klaarzet in de avond. Kaarsen kunnen zeker niet ontbreken voor de romantische sfeer. Maak bijvoorbeeld een looppad van kaarsen die haar naar jou toe leidt of zet kaarsen neer in de vorm van een hart. Maak dit af met rozenblaadjes en rode rozen.  

Naast dat je op 1 knie gaat om het aanzoek te doen, zijn er ideeën om écht uit te pakken voor dit moment.

Zet een bericht in het zand. Gebruik belichte blokletters waarmee je de woorden ‘marry me’ maakt. Deze letters geven in de avond nog meer sfeer en het zal haar laten verrassen.

Toch op zoek naar een nog ‘grootser’ idee? Gebruik een vliegtuig bericht! Hier zit wat meer tijd en geld in, maar haar reactie zal het zeker de moeite waard maken. Achter dit vliegtuig kan je elk bericht plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan ‘marry me’ of ‘wil je met mij trouwen?’ Grootser dan dit kan het bijna niet! 

Huwelijksaanzoek in je eigen huis

Helaas leven we weer in een lockdown. Heb je niet de mogelijkheid om bovenstaande ideeën uit te voeren? Doe het aanzoek dan thuis! Ook daar zijn genoeg mogelijkheden om groots uit te pakken. 

Zorg ook hier weer voor genoeg kaarslicht. Je kan ze overal neerzetten; op het keukenblad, op het dressoir, op de eettafel en ga zo maar door. Om deze romantische sfeer af te maken zijn rozenblaadjes perfect. Strooi deze blaadjes door het hele huis. Kies er thuis ook voor om de woorden uit te schrijven. Maak bijvoorbeeld weer gebruik van de belichte blokletters.  

Hebben jullie kinderen of een huisdier? Deze kan je er bij betrekken om het nog mooier (en vooral schattiger) te maken. Wanneer jullie toch liever met zijn tweeën zijn, zorg er dan voor dat jullie het huis alleen hebben. 

Houden jullie beiden van lekker eten? Zet dan een mooi gedekte tafel klaar om heerlijk te dineren vóór, of na je aanzoek. De keuze ligt bij jou. 

Genoeg ideeën dus om uit te pakken! Zorg ervoor dat je net dat ‘extra’ stukje moeite doet om het helemaal perfect te maken en jouw toekomstige vrouw te verbluffen! 

Wij zorgen voor jouw droomjurk. Naar wens en op maat..

Een trouwjurk moet je met je eigen ogen zien. Die moet je voelen natuurlijk bij je zelf aan zien. Maak daarom een pasafspraak.

+ 31 (0)6 81 051 725