Bruidsjurkenbruidsjurken-a-lijn

A-lijn collectie

Wat is deze lijn bruidsjurken dit jaar toch prachtig. Met veel kant en mooie patronen zit er altijd een echte droomjurk bij.

bekijk collectie
bruidsjurken-prinses

Prinses collectie

Laat je betoveren door onze prachtige lijn prinses jurken. Een grote collectie met toonaangevende ontwerpen. Bekijk ze nu!

bekijk collectie
bruidsjurken-zeemeermin

Zeemeermin collectie

De jurk die zich kenmerkt door de prachtige ronde lijnen. Ontdek de verbluffende collectie van Alberto Axu.

bekijk collectie
bruidsjurken-overig

Overige collectie

Bruidsjurken die stuk voor stuk uniek zijn vallen binnen deze waanzinnige collectie. Bekijk ze allemaal en geef ons je wensen door.

bekijk collectie

BRUIDSJURKEN

De bruidsjurk vinden die perfect bij je past is niet altijd eenvoudig. Er gaat meestal een heel traject aan vooraf, voordat jij “YES to the dress” zegt. De keuze voor het juiste model, de stof, een strapless jurk of een jurk met mouwtjes kan best lastig zijn. Om de jurk van je dromen te realiseren gaan wij samen met jou aan de slag. Zo ontwerp je jouw eigen droomjurk! Tijdens verschillende pas-sessies krijg je een goede indruk van wat bij je past en wat niet. Onze stylistes voorzien je graag van advies, voor een verbluffend resultaat. Uiteindelijk ontstaat de bruidsjurk zoals jij deze in gedachte hebt, speciaal op maat gemaakt!