A-lijn Trouwjurk

De A-lijn trouwjurk wordt getypeerd door haar getailleerde bovenkant en prachtig uiteenlopende rok. De onderkant wordt geleidelijk breder langs de natuurlijke vorm van het lichaam: een A-lijn trouwjurk is flatterend voor iedere bruid. 

Fill 1 Maak direct een afspraak

Wij zorgen voor jouw droomjurk. Naar wens en op maat..

Ben jij enthousiast geworden over het geweldige aanbod aan A-lijn trouwjurken van ALBERTO AXU Couture? Plan dan direct een afspraak in met Alberto zelf zodat hij bezig kan met jouw droomjurk! Laat in het afsprakenformulier even weten of jij alleen komt of bijvoorbeeld met je moeder of beste vriendinnen. Dan zorgen wij voor voldoende koffie, iets lekkers en uiteraard dé mooiste bruidsjurken. Samen maken we er een gezellige passessie van! Ook kan je ons natuurlijk bellen via +31 (0) 681 051 725 of stuur een e-mail naar info@albertoaxu.com om een afspraak in te plannen om onze bruidsmode te bewonderen. Wij creëren overigens ook de mooiste communiejurken

Plan gelijk je afspraak in
De koffie staat klaar

A-lijn trouwjurk collectie

Je vraagt je wellicht af wat een A-lijn trouwjurk precies is en hoe deze eruit ziet. Een A-lijn bruidsjurk staat bekend om haar nauwe taille en de rok die uitloopt vanaf het bovenstuk—precies in de vorm van een ‘A’ (vandaar ook de naam!). Dankzij de klassieke look van een A-lijn trouwjurk ben jij vrij in het toevoegen van extra versieringen zoals kant, steentjes, bloemen of glitters. Niets is te gek bij een trouwjurk A-lijn! Met de juiste toevoegingen zoals kralenkant of chiffon kan jij een dramatische look creëren. Wanneer je toch liever een simpelere look zoekt, kies je voor een A-lijn trouwjurk gemaakt van satijn in combinatie met minimale kanten details. Zijn simpel en eenvoud twee woorden die totaal niet bij jou passen? Kan jouw stijl het beste omschreven worden als ‘extravagant’? Combineer dan de bruidsjurk A-lijn met een semi-transparant bovenstuk en een rok met een lange sleep gemaakt van kant en tule. Super chic! 

 

Op de website van ALBERTO AXU Couture vind jij verschillende A-lijn bruidsjurken—allemaal op maat gemaakt en met de grootste zorg én oog voor detail samengesteld. Hier vind jij misschien wel de jurk van je dromen voor jouw wedding! 

 

In het ruime assortiment van ALBERTO AXU Couture kan je niet alleen slagen als je op zoek bent naar een A-lijn trouwjurk. Nee, jij kan ook bij ons terecht wanneer jij op zoek bent naar een prinsessen trouwjurk, een trouwjurk uit onze zeemeermin collectie of een trouwjurk voor vrouwen met een maatje meer. Ongeacht naar welke bruidsjurk je op zoek bent, jij vindt altijd jouw droomjurk met de hulp van Alberto. Wanneer Alberto en zijn team van bruidsstylisten klaar zijn, dan voel jij je niet alleen comfortabel in je droomjurk, je ziet er ook beeldschoon uit! De juiste trouwjurk maakt een vrouw immers nog mooier dan dat ze al is!

Bij ALBERTO AXU Couture helpen wij jou graag om deze prachtige trouwjurk te ontwerpen. Samen met de hulp van Alberto zelf ga jij op zoek naar jouw droomjurk met het perfect silhouet, gefabriceerd van je favoriete stof en uiteraard gepaard met prachtige accessoires.

Succesverhalen
Denise Koster Zevenhuizen
20/08/2020

Al voordat ik wist dat ik ging trouwen wist ik één ding wel, als ik ooit ga trouwen dan een trouwjurk van Alberto Axu. Bij de eerste keer passen, goed advies gekregen en werd mijn droomjurk op maat gemaakt. Alles was mogelijk en bespreekbaar. Meer dan tevreden en veel complimenten gehad over mijn trouwjurk op onze grote dag! Foto's zijn gemaakt door Michelle Wever Photography - www.michellewever.com

Groetjes Denise
Katinka van Briemen
10/06/2020

Een prachtige jurk bij Alberto gezien die ik wel iets meer naar mijn smaak aangepast wilde hebben. Alles was mogelijk, meerdere keren voor maten opmeten geweest zodat de jurk echt perfect zou zitten. Bij het ophalen van de jurk zat deze perfect en zijn de laatste dingen aangepast. Super tevreden over de communicatie, klantvriendelijkheid en service. Ik raad iedereen aan hier je jurk/pak te halen. Bedankt Alberto en medewerkers!

Groetjes Katinka
Lavina Kilinc
23/08/2019

Ik wilde graag wat foto’s delen van mijn mooiste dag, want wat was ik mega blij met mijn jurk! Bedankt voor het meedenken en het verzorgen van het complete plaatje. Het was absoluut perfect :)

Groetjes Lavina
Demi Blum
14/06/2019

Ontzettend goed en leuk geholpen bij Alberto Axu! Je krijgt alle aandacht en wat zijn de jurken prachtig!! Alles wordt naar wens gemaakt, ik heb mijn droomjurk gevonden! Bedankt Alberto en Raziye

Groetjes Demi Blum
+ 31 (0)6 81 051 725