Fill 1
Naar overzicht
Mooie en originele trouwlocaties in Nederland

En? Al volop bezig met het plannen van je perfecte bruiloft? De trouwlocatie is waar het zich allemaal gaat afspelen en deze moet dan ook supertof zijn. Als je eruit bent hoeveel gasten je wilt uitnodigen, of je het feestje op één of op meerdere locaties wilt houden en of je het liefst zicht houdt op je eigen kerktoren of dat het wel een gemeente of twee verder mag? Dan ben je al een heel eind. Aan ons om je een aantal opties geven waarvan er misschien wel eentje is die perfect past bij wat jij in je gedachten had.

De mooiste trouwlocaties in Nederland

Ook ons eigen kleine kikkerlandje tovert met gemak een aantal pareltjes van trouwlocaties uit de hoge hoed. We hebben kastelen, luxe hotels, pittoreske landhuizen, industriële panden, geweldige strandlocaties, and many, many more. Nieuwsgierig? Check it out!

Trouwen in een kasteel

Is trouwen voor jou als een sprookje dat uitkomt? Heb jij altijd al gedroomd van een prinsessen huwelijk? Dan mag een kasteel als trouwlocatie niet ontbreken op jouw royal wedding. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteeltrouwlocatie tussen de boomgaarden. I-doooooo!

Kasteel Wijenburg

Kasteel Wijenburg is een uniek kasteel, dat voor één dag van jou wordt. Het kasteel ligt midden in Nederland en is uitstekend bereikbaar. Met een fraai hotel aan het begin van de oprijlaan en een 13e-eeuws kerkje aan de overkant van de slotgracht heb je een ultiem sprookjesachtig decor voor de mooiste dag van je leven.

Meer informatie

Kateel Duurstede

Kastaal Duurstede is een van de oudste kastelen van Nederland en ligt op een betoverend kasteeleiland. Met Kasteel Duurstede als trouwlocatie kun je alle kanten op: houd je van rustiek en stijlvol? Dan trouw je in een van de gewelfde zalen. Trouw romantisch in de Donjon toren of ga voor een prachtig buiten huwelijk waar je elkaar het ‘ja’-woord geeft in het idilysche prieel. Bij trouwen in Kasteel Duurstede kun je de dag zo inrichten dat deze perfect bij jullie past. Hallo, jij bent de prinses!

<iframe title=”vimeo-player” src=”https://player.vimeo.com/video/105350379″ width=”640″ height=”360″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Meer informatie

Trouwen aan het strand

Verruil je kasteel en prinssesjurk maar voor blote voetjes en een Zeemeermin dress. We gaan ter zee! Ben je een echte zee aanbidder en heb jij het geluk van gegarandeerd goed weer op je bruiloft? Trouw dan op een prachtige strandlocatie aan zee.

Trouwen bij Werelds aan het Strand

Trouwen bij Werelds aan het Strand is really something else. Het is een eigentijdse en super hippe beachclub gelegen op een klein eilandje in een idyllische baai. Waan jezelf hier in Saint Tropez, Miami of Ibiza.
Je kunt er genieten van de prachtige omgeving, het hoogwaardige eten, de uitgebreide service en natuurlijk van elkaar. Werelds aan het Strand biedt een unieke strand- en restaurantbeleving die on-Nederlands, luxe én betaalbaar is.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Kk0M43HrqXo” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Meer informatie

Trouwen bij Papa’s Beach House

Niet alleen is Papa’s Beach House een perfecte locatie voor je ultieme strand bruiloft en een geweldig feest, het is ook nog eens een officiële trouwlocatie. Jullie kunnen heerlijk blootvoets, met het zand tussen de teentjes en uitzicht op het prachtige water, elkaar het ‘ja’-woord geven.

Meer informatie

Trouwen bij Beachclub No5

Met als motto ‘Your day, our passion’ wordt ervoor gezorgd dat je jouw ultieme beach wedding deze zomer viert bij Beachclub No5. In de open lucht, de frisse zeewind door je haren en de warme zon op je huid. Of in de winter, intiem binnen bij de knetterende open haard, terwijl je uitzicht hebt op zee. We love it!

Meer informatie

Trouwen in een luxe hotel

Wil je op je trouwdag van alles voorzien zijn, op je wenken bediend worden en als het feest voorbij is, kruipend of rollend naar de honeymoon suite kunnen? Dan trouw je in een luxe hotel.

Trouwen in Hotels van Oranje

Je hebt geen kasteel nodig om je in je prinses jurk helemaal op je plaats te voelen. Die royal touch heb je ook in de Hotels van Oranje. Daarbij is de locatie ook nog eens geweldig. Een van de hotels ligt pal aan het strand. Zie je al voor je de dag na je trouwfeest met slaperige oogjes de gordijnen in je luxueuze hotelkamer opent en het eerste wat je ziet de deining van de golven is. WOW ????????

Meer informatie

Trouwen in Landgoed Hotel Avegoor

Aan de rand van de Veluwe, tussen de oude beuken, ligt het prachtige uitgestrekte landgoed waar koninklijke allure en ongedwongen gastvrijheid samenkomen. Eens was Landgoed Avegoor het verblijf van vorsten en vorstinnen. Met de eindeloze mogelijkheden die het landgoed te bieden heeft is een vorstelijke behandeling nog steeds gegarandeerd.

Meer informatie

Trouwen in een kerk of klooster

Wil je graag traditiegetrouw jullie liefde vereeuwigen in een kerk? Of heb je altijd al dat authentieke stadklooster wel eens van binnen willen zien? Wat dacht je van ‘I-do’ tegen elkaar zeggen? Dan geven we je ook hier een aantal mooie opties.

Trouwen in Klooster Mariënhof

Jullie bruiloft in een onbeschrijfelijk mooi standsklooster. Buitengewoon romantisch. Klooster Mariënhof is maar liefst 500 jaar oud. Het heeft geschiedenis met een moderne touch en is hierdoor een eigentijdse locatie om te trouwen. Het is een locatie met een karakter en eindeloze mogelijkheden. Met haar sprookjesachtige kloostertuinen, romantische binnenplaats, een mooie, hoge, indrukwekkende trouwzaal en vele ruimtes met allen een eigen sfeer, kunnen alle bijzondere momenten op één plek gevierd worden.

Meer informatie

Trouwen bij Oude Kerk Dongen

Oude Kerk Dongen is een prachtige oude kerk gelegen op een plein omringt met oude bomen. Het is een unieke plek waar je zowel binnen als buiten terecht kunt met 150 gasten. De oude ruïne straalt een en al historie uit en leent zich perfect voor zowel een ontvangst als diner in de buitenlucht. Binnen in de kerk zijn de mogelijkheden eindeloos.

Meer informatie

Industrieel trouwen

Klinken oude, karakteristieke gebouwen en urban fabriekspanden met een verhaal jou als muziek in de oren. Zie jij jezelf wel trouwen in een industriële hal met een persoonlijke twist? Wat dacht je van industrieel trouwen?!

Trouwen bij Westerliefde

De WesterLiefde is een locatie gelegen op het groene terrein van de WestergasFabriek. Hiervandaan werd in de vervlogen tijden de stad voorzien van energie. En opnieuw spettert de energie ervan af: WesterLiefde is nu een erkende trouwlocatie in Amsterdam en inmiddels een expert op het gebied van het ja-woord.
De WesterLiefde is een hoge ruimte met kapelachtige ramen, een houten vloer, een pracht van een bar, een professionele licht- & geluidsinstallatie en stijlvol bijpassend meubilair.

Meer informatie

Trouwen bij de Hallen Studio’s

Ooit een tramremise en het ‘werkende’ hart van Amsterdam West en tegenwoordig een unieke, karakteristieke plek waarbij creatieve ondernemers en bijzondere concepten een sfeervol decor creëren.
De Hallen Studio’s is een veelzijdige locatie met ruimte voor een groots diner, een intieme bruiloft of een grote viering, door de vele mogelijkheden van de ruimtes en de mix van stijlen is de locatie enorm geschikt om samen bijzondere momenten te maken.

Meer informatie

Ongetwijfeld kent Nederland een heleboel meer fantastische locaties om te trouwen. Welke hebben we gemist, maar moet er absoluut tussen? Laat het ons weten.

Wij zorgen voor jouw droomjurk. Naar wens en op maat..

Een trouwjurk moet je met je eigen ogen zien. Die moet je voelen natuurlijk bij je zelf aan zien. Maak daarom een pasafspraak.

+ 31 (0)6 81 051 725