Fill 1
Naar overzicht
Welke trouwjurk kiest MUA Margaritha van Beauty Boutique?

Op vrijdag 9 oktober hebben wij Margaritha bij ons in de winkel gehad. Wij kennen Margaritha al een tijdje, vorig jaar december heeft zij meegelopen in onze bruidsshow collectie 2020.

Margaritha is 27 jaar, een leuke en spontane dame. Naast modellen werk en werken in de zorg met jongeren, werkt ze als make-up Artist en is ze eigenaresse van Beauty Boutique NL. Volg haar op instagram:

https://www.instagram.com/margaritha.jonker/  & 

https://www.instagram.com/beautyboutiquenl/ 

Zoals altijd hebben wij gekeken naar het figuur, het haar, en de huidskleur van ons model en welke bruidsjurken haar het beste zouden staan.

De eerste trouwjurk die wij bij haar hebben aangetrokken zit van top tot teen vol met glitter bewerkingen. De trouwjurk is een combinatie van zowel een strakke jurk als een prinsessen jurk en heeft een verharde stof als sleep. Deze trouwjurk bestaat uit 1 laag vol glitter & glamour! 

Daarna hebben wij Margaritha een ivoor kleurige prinsessenjurk aangetrokken. De body is transparant met huiskleur tulle en heeft mooie kant bewerkingen. Een lange sleep die makkelijk goed te leggen is voor de bruidsdames / bruidegom! Zie ook het filmpje op instagram! 

De derde bruidsjurk die wij Margaritha hebben aangetrokken was totaal iets anders. Wij hebben toen gekozen voor een strak model om haar figuur mooi te laten uitkomen. Dit is een rustige trouwjurk met een kleine bewerkte kant sleep.

De eerste trouwjurk en laatste trouwjurk die zij heeft aangehad staat nog niet op de website, wel te passen in de winkel, de 2de trouwjurk hierbij de link:

Trouwjurk ‘Roma’

Wij zorgen voor jouw droomjurk. Naar wens en op maat..

Een trouwjurk moet je met je eigen ogen zien. Die moet je voelen natuurlijk bij je zelf aan zien. Maak daarom een pasafspraak.

+ 31 (0)6 81 051 725