Fill 1
Naar overzicht
Welke trouwjurk kiest Jennifer van Kenza Fashion Boutique?

Wij hebben op dinsdag 13 oktober Jennifer in ons winkel gehad. Wij kennen Jennifer via Instagram en van haar kledingwinkel Kenza Fashion Boutique waar ze erg actief mee is op social media.

Jennifer is 25 jaar oud en een erg lieve, mooie dame. Wat ons erg aantrok aan Jennifer, is dat ze ook haar eigen make-up bar heeft, en het erg leuk vindt om vooral bridal make-up te doen.  Naast dat ze een MUA is wat ze graag deelt op Instagram, is ze ook erg gepassioneerd in fashion en is ze eigenaresse van Kenza fashion boutique gevestigd in Rosmalen.

https://www.instagram.com/jennifermua1/ & https://www.instagram.com/kenzafashionboutique/

Bij Jennifer hebben we gekeken naar haar haarkleur, oogkleur en natuurlijk haar mooie figuur. Ook bij haar zagen we een paar jurken die erg goed bij haar zouden passen. En ja hoor ze vond ze super mooi allemaal..

‘Dit gaat super moeilijk worden als het zover is, ik ga denk ik gewoon voor 2 trouwjurken.’ Is wat Jennifer zei na het passen van de volgende trouwjurken.

De eerste trouwjurk die we bij Jennifer hebben aangetrokken is een zeemeermin trouwjurk en zit van top tot teen vol met kantbewerkingen en heeft een hele mooie doorzichtige top, met een mooie decolleté en afklikbare off-shoulder bandjes. Natuurlijk niet te vergeten heeft deze trouwjurk een sleep waar je u tegen zegt!

Jennifer favoriet trouwjurk slank model IMG_0552

Daarna hebben we Jennifer een model laten passen wat we als een ‘fishtale’ model zien. Deze jurk is uit een geheel gemaakt met bewerkingen op de body. De bewerkingen lopen door vanuit haar low cut rug tot aan het einde van de prachtige sleep. Op deze jurk zitten een mix van transparante steentjes voor de minimale shine wat deze jurk af maakt.

We wouden nog een combinatie proberen bij Jennifer namelijk een fishtale model met een afklikbare rok. Deze jurk is volledige bewerkt met kant en heeft een beige onderrok. Deze trouwjurk heeft een afklikbare rok van Tulle waardoor je dus een 2 in 1 effect krijgt. Binnen komen als prinses en tijdens het feest los gaan in je mooie strakke trouwjurk. Dit kun je terugvinden op onze instagram link: https://www.instagram.com/p/CGS84WinZtO/?utm_source=ig_web_copy_link 

Als laatst hebben wij Jennifer een totaal andere bruidsjurk laten passen, namelijk een prinsessen bruidsjurk met een hele mooie doorzichtige body uit huidskleur Tulle volledig bewerkt met zilveren steentjes.

Meer over Jennifer en haar boutique vindt je op https://www.kenzawelovefashion.nl

Hierbij links van de trouwjurken die zij heeft gepast:

Trouwjurk ‘Lara’

Trouwjurk ‘Rowena’

Trouwjurk ‘Ruby’

Trouwjurk ‘Silver Kate’

Wij zorgen voor jouw droomjurk. Naar wens en op maat..

Een trouwjurk moet je met je eigen ogen zien. Die moet je voelen natuurlijk bij je zelf aan zien. Maak daarom een pasafspraak.

+ 31 (0)6 81 051 725