Fill 1
Naar overzicht
Welke trouwjurk kiest instagram influencer Jamy Brands?

Op vrijdag 18 september hadden wij een leuke dame te gast bij ons in de bruidswinkel, namelijk Jamy Brands! Jamy Brands 24 jaar, is bekend van haar deelname aan het televisieprogramma Ex On The Beach, te zien op Videoland en MTV.

Momenteel werkt Jamy op kantoor en daarnaast werkt zij als model / influencer op Instagram.

Wij hebben een gezellige middag gehad in de bruidswinkel en samen met Jamy mooie foto’s gemaakt in diverse bruidsjurken. Wij hebben veel gepraat, gelachen en wij hebben elkaar wat beter leren kennen. Wat een leuke meid! Samen met Jamy hebben wij gekeken naar wat zij mooi vindt en wat zij zoekt in een jurk. In combinatie met wat zij mooi vindt en bruidsjurken die goed bij haar figuur passen, hebben wij een aantal mooie foto’s kunnen maken.

Jamy heeft mooie vormen die wij graag willen laten zien, daarom hebben wij gekozen om de wat strakkere trouwjurken te proberen waardoor haar figuur mooi uitkomt. Hierbij wat foto’s van de favoriete trouwjurken van Jamy.

 

Hierbij de links van de trouwjurken die zij heeft gepast:

Trouwjurk ‘Katy’

Trouwjurk ‘Lara’

Trouwjurk ‘Jenny’

Trouwjurk ‘Doutzen’

Wij zorgen voor jouw droomjurk. Naar wens en op maat..

Een trouwjurk moet je met je eigen ogen zien. Die moet je voelen natuurlijk bij je zelf aan zien. Maak daarom een pasafspraak.

+ 31 (0)6 81 051 725