Fill 1
Naar overzicht

Welke trouwjurk kiest influencer Eilish van Love Island?

Op 6 april 2021 hebben wij Eilish In onze winkel gehad, wat een schat!! Eilish is 23 jaar en bekend van Love Island 2020.

Daar heeft ze haar liefde Gianni ontmoet, samen vormen ze een onwijs leuk stel! Eilish is momenteel bezig om haar eigen haarlijn op te zetten en daarnaast sport ze veel. Vanaf kleins af aan wilde Eilish trouwen in een grote prinsessenjurk, tenminste, dat is toch de droom van elk meisje als je klein bent toch? Wij hebben daarom besloten om eerst haar droomjurk aan te laten trekken.. Deze trouwjurk is onze nummer 1 van de favorieten. De body is vol borduurt met zilveren stenen met een mooie hart vorm. De rok van deze jurk is wat rustiger, zodat het niet teveel wordt. Dit is het goede voorbeeld van een bal/prinsessen trouwjurk.

Omdat Eilish helemaal weg was van deze jurk hebben we besloten om nog meer glitters te pakken.. een grote prinsessenjurk, alleen een andere stof. Deze jurk is gemaakt met 1 laag verharde satijnen stof. Daarop zijn glitters borduurt en de jurk heeft vol bewerkte mouwen en een lange sleep, weer een wauww!!

Juist omdat Eilish altijd al wil trouwen in een prinsessenjurk, wilde we ook graag een strak model bij haar aan trekken. De bruidsjurk die wij bij haar hebben aangetrokken is een FishTale model.. dat is een strak aangesloten jurk die onder langzaam wijder uit loopt. Deze jurk hoort bij onze nieuwe collectie 2021. Deze bruidsjurk heeft een fijne stretch stof waardoor bewegen makkelijk is, ook al zit de jurk strak. De body transparant maar door de mooie kant bewerkingen kun je er niet doorheen kijken, wat dus een prachtig effect geeft. En kijk die sleep!!!

Als laatst hebben we nog een strak model aangetrokken bij Eilish, maar dit keer een trouwjurk met afklikbare rok. We merken dat steeds meer bruidjes hier toch om vragen. Met een afklikbare rok laat je wel het effect van een prinsessenjurk zien omdat de rok zo groot kan als dat je zelf wilt. Ben je de rok zat? Wil je dansen? Dan kun je de rok er makkelijk af klikken en heb je een strak model aan. Handig toch?!

Al met al, het was een super gezellige dag en wij zijn blij dat we Eilish konden helpen in de zoektocht naar haar droomjurk! 

Wij zorgen voor jouw droomjurk. Naar wens en op maat..

Een trouwjurk moet je met je eigen ogen zien. Die moet je voelen natuurlijk bij je zelf aan zien. Maak daarom een pasafspraak.

+ 31 (0)6 81 051 725