Hét vervoersmiddel voor jullie huwelijk | Voor welke kiezen jullie?

Daar komt… het bruidspaar! Het moment van aankomst op de plek waar de gasten in alle nieuwsgierigheid op jullie zitten te wachten. ‘Hoe zouden ze aankomen?’ Te voet, in een of andere te gekke oldy car of toch romantisch samen op een paard?

Het zal een speciaal ritje worden voor jullie! Speciale ritjes vragen nu eenmaal om het bijpassende speciale vervoersmiddel. Niks is te gek: het kan en mag allemaal!

Waar kiezen jullie voor? | Vervoersmiddel huwelijk

Het kan natuurlijk zo zijn dat jullie niet bepaald warm worden van een speciaal vervoersmiddel. Dan hoef je hier op jullie speciale dag niet perse een extra touch aan te geven. Maar hebben jullie dat wel, hoe leuk zou het dan zijn dat jullie ritje samen ook echt jullie ritje wordt. Moeten jullie het nog wel eerst even eens worden over de keuze!

Vervoersmiddel huwelijk | Trouwauto’s

Gaan jullie trouwen én willen jullie je in stijl laten vervoeren naar jullie trouwlocatie? Dan kun je kiezen voor een bijpassende trouwauto.

Je kunt gaan voor een luxe trouwauto, zoals een BMW, Dodge, Rolls Royce en een Hummer. Of wat dacht je van een snelheidsduivel, zoals de Ferrari, Lamborghini, Maserati, Bentley en een Aston Martin.

Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een klassieke trouwauto. Typische klassieke trouwauto’s zijn de Engelse Taxi, Rolls Royce, Cadillac, Chrysler en de Ford Mustang.

Tip: ga je voor een trouwauto met óf zonder professionele privé chauffeur?

Originele soorten trouwvervoer | Vervoersmiddel huwelijk

Bakfiets
Romantisch samen op de bakfiets. Hij mag op het zadel en de wieltjes in de rondte trappen en zij mag voor in het bakkie. Dat wordt een hilarisch ritje!

Paard (en wagen)
Altijd al gedroomd van het prins op het witte paard? Dit is je kans! Samen galopperend op het paard opweg naar jullie trouwlocatie. Toch iets minder avontuurlijk? Achter het paard in de wagen kan natuurlijk ook!

Vespa of ‘oldkool’ brommer ‘Trap het gaspedaal maar in.’ Toettoet. Zoef…

Hippie of oldskool schoolbus
Back in the old days! Opzoek naar een busje voor jullie twee? Ga dan voor een hippie busje. Meerdere mensen die mee mogen? Kies dan voor de ‘oldskool schoolbus’.

Helikopter of luchtballon
Aankomen vanuit de lucht met draaiende propellers? Ga dan voor de helikopter. De luchtballon is ook een optie om vanuit de lucht aan te komen.

Boot
Niet over de weg, niet vanuit de lucht, maar over het water aankomen bij jullie trouwlocatie? Ga dan voor een boot. Een trapbootje, rubberen bootje, motorbootje…

Zoveel keuze! | Vervoersmiddel huwelijk

En dan is nu het moment… om te kiezen! Waar kiezen jullie voor? De auto, de bakfiets of toch voor het paard en wagen?

Tip: neem vooral de tijd om alle verschillende vervoersmiddelen voor jullie huwelijk uitgebreid te testen. Voorpret gegarandeerd!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Leave a Replay

Scroll naar top