Vermaak je bruiloftsgasten. De leukste tips & tricks die je bruiloft geweldig te maken

Ben je al volop bezig met het plannen van je bruiloft? Komt de datum van je grote dag al vlug dichterbij? Wat een geregel he?! Of je bruiloftsgasten zich wel gaan vermaken op je trouwdag is misschien een punt waar je niet direct rekening mee houdt als je een wedding aan het plannen bent. Tot je als trotse bruid op je big day straks de zaal of de tuin rondkijkt en je ineens de zichtbaar verveelde gezichten van je bruiloftsgasten opvallen. Te laat!
Natuurlijk laten we jou dit niet gebeuren. Speciaal daarom hebben we een aantal toffe activiteiten op een rijtje gezet om je bruiloft een extra boost te geven. LET’S PARTY!

Hoe vermaak je de bruiloftsgasten?

Dat de dag voor jou en je lief helemaal geweldig zal worden staat natuurlijk vast. Ook belangrijk is natuurlijk dat je bruiloftsgasten deze dag zich vooral herinneren als een prachtige dag. Een dag waar nog jaren over nagepraat gaat worden.
Dat de gasten zich vermaken en lol hebben is wat daaraan bij gaat dragen. Wat vinden jullie zelf leuk? Schat je gasten in. Hoe groot is de groep en zijn er kinderen bij? Als jij hierover na denkt, dan doen wij dat over de tips!

Foodtrucks op je bruiloft

We love food! Foodtrucks stelen al een aantal jaar onze food-loving-harten en de trend lijkt zich onverstoord voort te zetten. Geef je bruiloft een nonchalante touch door in plaats van een strakke tafelschikking met een sjiek menu, de gasten hun eigen maaltje bij elkaar te laten scharrelen bij een aantal gave foodtrucks. Foodstrucks zien er tof uit en ze geven je trouwdag ook nog eens een hippe uitstraling.


Ga los in een Photo- of karaoke booth

Photobooths zijn stiekem multifunctioneel en ook nog eens leuk voor jong en oud. Het is lachen, gieren en brullen voor je bruiloftsgasten om gek verkleedt en in de meest hilarische foto’s vastgelegd te worden. Het zorgt ook nog een voor een te gek en uniek naslagwerk van jullie prachtige bruiloft.
Take it to a next level met een karaoke booth. Hetzelfde principe, maar hier hebben je gasten hun minute of fame terwijl ze heerlijk de leukste meezingers meebleren. Vergeet niet een mandje met oordoppen klaar te zetten ????.

All you need is love Videomessage

Je kent vast de liefdescaravan van Robert ten Brink wel. Waar altijd de meest romantische en zoetsappige berichtjes van personen aan hun geliefden worden opgenomen. Zie je ‘m al staan, de aluminium caravan met rode harten, waar de bruiloftsgasten hun gelukwensjes voor het bruidspaar kunnen inspreken. “LOVE, LOVE, LOVE!”

Entertainment speciaal voor de kids

Altijd fijn dat ouders ongestoord kunnen feestvieren wetend dat hun kinderen in goede handen zijn en zich uitstekend vermaken. Kinderen vermaken zich snel. Gelukkig is daar niet veel voor nodig. Er zijn personen die je speciaal kunt inhuren om kinderen de dag van hun leven te geven. Maar je kunt ook heel simpel een hoekje inrichten of een eigen, kleurrijke kids-table waar je ze allerlei spelletjes en activiteiten laat doen. Denk aan een springkussen (wel een veilige natuurlijk), oudhollandse spelletjes, mini bioscoop, donuts of cupcakes versieren, een ijsmaker, and many, many more.

Sneltekenaar vereeuwigd je bruiloft met potlood

Je bent vast wel eens tijdens een vakantie in een of ander warm en toeristisch land ’s avonds de straatjes door gestruind. Herinner jij je nog dat er altijd wel een of ander soort van entertainment was. Een artiest die in ieder geval nooit ontbrak was een sneltekenaar. Iemand die je betaalde om een schets, portret of karikatuur van jezelf, je vrienden en vriendinnen of jou en je lief te laten maken.
Een sneltekenaar is ook superleuk vermaak voor je bruiloftsgasten. Daarbij krijgen ze op een ludieke manier een blijvende herinnering mee aan jullie grote dag.

Let’s play a game, Pub quiz time

Everybode loves a pub quiz. Toch?! Bij een pub quiz als deze kunnen de vragen geheel worden afgestemd op het bruidspaar en zelf op de bruidsgasten zodat het net een tikkeltje intiemer of juist hilarische wordt. Combineert met wat fingerfood, een speciaal biertje, een heerlijk wijntje of een kleurrijke cocktail heb je toch zo een paar uur vertier.
Heb je een tafelschikking dan is een competitief element een leuke manier om tafels tegen elkaar te laten battelen.

Gezellig rondom een Bonfire

Is de avond aangebroken, begint het te schemeren en is je trouwdag gezegend met mooi weer? Dan is een bonfire, oftewel een kampvuur, de perfecte manier om de avond te starten. Je bruiloftsgasten gezellig met een drankje rondom het vuur. Bewapend met een stok met aan het uiteinde een heerlijk smeltende marshmallow. Iemand goed met gitaar en stemgeluid voor de ultieme sfeer. HEERLIJK!

Een goede raad of some wedding advice

Elk pasgetrouwd stel kan niet genoeg worden voorzien van goedbedoelde adviezen. Dus laat je bruiloftsgasten lekker losgaan met al die adviezen. Er zijn superleuke printables te krijgen op allerlei websites die je gasten op een leuke en speelse wijze hun goede trouwraad kunnen geven.

Flamboyante Cocktail shakers

Zeg nou eens eerlijk. Hoe lekker zou het zijn om een heerlijke pasgeshakte cocktail te serveren op je bruiloft. Een overheerlijke girly girl Manhattan, een strawberry mojito cocktail, een gin-tonic, stoere mannen drankjes, alcoholvrije cocktails. Er is voor iedereen wat wils. Met een cocktail mobiel tussen de foodtrucks kun je met recht je eigen bruiloft een festival bruiloft noemen.


Proeverijen van het een of het ander op je wedding

Tegenwoordig heb je bijna in elke horecagelegenheid wel een proeverij van een of ander iets. Waarom niet op je bruiloft? Een heerlijke wijnproeverij combineert met lekkere kaasjes? Een speciaal biertjes proeverij van een kenner die je alle ins en outs geeft van het brouwproces. Geserveerd met allerlei lekkere stoere hapjes. Of wat dachten jullie van een whiskyproeverij of een hippe ginproeverij. Voor de kids alcoholvrije versies van de drankjes en iedereen heeft plezier.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Leave a Replay

Scroll naar top