Valentijnsdag, de dag van de liefde. Een bruiloft met een liefdesthema

VALENTIJNSDAG. De dag van de liefde. Het is de populairste februaridag om te trouwen. Als je ervoor kiest om op de dag van de liefde jullie liefde te vereeuwigen, ga dan lekker los in dit liefdesthema. Wij denken rozen, rode accessoires en loads of hartvormige decoraties.

De Valentijn bruiloft

Of we Valentijn nou maar commercieel gedoe vinden of niet. We houden van de liefde. We know, want je bent immers een trouwblog van een bruidsmodezaak aan het lezen. Wij maken graag van deze gelegenheid gebruik om op Valentijnsdag te laten zien hoe mooi het is om het liefdesthema op je bruiloft terug te laten komen.

Uitgenodigd worden met een Valentijnskaart

Stuur je gastenlijst een Valentijnskaart met een romantisch gedichtje als uitnodiging voor jullie bruiloft. Het thema is meteen bekend en de liefdesstemming zit er meteen in.

Bijzondere trouwlocatie

Op Valentijnsdag moet je bij veel gemeentehuizen in de rij staan voordat je elkaar eindelijk het ‘ja’-woord kan geven. Het is een populaire trouwdatum, dus wees er op tijd bij met het kiezen van je trouwlocatie.

Piece of cake

Lekker en mooi. Eten smaakt het lekkers als zo veel mogelijk zintuigen worden geprikkeld. Baseer de keuze van jullie bruidstaart dan ook niet alleen op smaak. We laten zien hoe stylish taarten met een liefdesthema kunnen zijn.

Overload aan hartjes

Het is de dag dat de liefde wordt verzegeld. En aangezien harten symbool staan voor de liefde laten we dit dan ook veelvuldig terugkomen op de bruiloft.

Het rode rozen festijn

Dol op rode rozen? Ze passen in ieder geval perfect in dit thema. Het geeft je bruiloft niet alleen een romantische look. Ze zorgen ook voor een klassieke en stijlvolle aankleding.

Zijn magische pak

Voor mannen wordt de keuze van een bruidskostuum steeds meeromvattend. Niet alleen moet het pak goed op lengte zijn en om het lichaam passen. Ook de keuze van stof en kleur wordt steeds belangrijker. Laat Alberto je helpen bij het maken van een keuze die past bij je identiteit en bij de dresscode.

Bloemenmeisjes dressed in red

Dit is echt te schattig! Je bloemenmeisje gehuld in een jurkje met een touch of red. En met rode rozenblaadjes het pad richting het altaar voor jullie markeert. Perfect voor een Valentijnsdag bruiloft.

Of de bruidsmeisjes in het rood

Rood is een prachtige dresscode op een bruiloft met een liefdesthema. En als je bruidsmeisjes allemaal dezelfde stijl dragen dan geeft dat je trouwdag een extra betoverende uitstraling.

De bruidsjurk, ook rood of brekend wit?

Ga je mee in de rode gloed of zorg je juist voor contrast door wit te dragen? Beide is prachtig en zorgen ervoor dat je loopt te shinen op je grote dag. Wat je ook kiest. Jij en je jurk worden de eyecatcher van de dag!

Trouwen voor één dag

Nog niet klaar voor het echte werk, maar wel op zoek naar een romantische Valentijnsdate? In veel gemeentehuizen kun je op Valentijnsdag voor één dag in het echt verbonden worden. Trouw voor één dag met je lief en kom erachter of je klaar bent voor the real thing.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Leave a Replay

Scroll naar top