Fill 1
Naar overzicht
Bekijk onze stijlvolle

Zwart trouwpak

Ben je op zoek naar een zwart trouwpak? ALBERTO AXU kan je adviseren en voorzien van een uniek maatpak wat past bij je wensen. Wij zorgen ervoor dat jouw zwarte trouwpak perfect is. Het zal aanvoelen als een tweede huid die je draagt op jouw mooie dag! Samen met jou kiezen we de stijl die bij je past, de zwarte stof die je wilt, de juiste voering en de bijpassende knopen. We zetten bij jouw zwarte trouwpak de puntje op de i, zo zetten we een mooie passende tekst aan de binnenkant van je jasje, en aan de binnenkant van je kraag. Bij een zwart trouwpak hoort ook een overhemd op maat. We zorgen er bij ALBERTO AXU voor dat alles perfect bij elkaar past. Het maakt hierin niet uit of je voorkeur uitgaat naar een trouwdatum of initialen op je overhemd, het kan allemaal! Wij zijn het passende adres als je een strak gesneden zwart maatpak zoekt.  

Neem contact op met Alberto Axu voor een zwart trouwpak

Al 10 jaar is Alberto dagelijks bezig om heren van de mooiste pakken te voorzien. Wat klein begon in de garage van de ouders van Alberto, is vandaag de dag uitgegroeid tot een prachtige bruidszaak met jaarlijks een geweldige collectie pakken en jurken. Of je nu trouwt in de zomer of in de winter, we hebben altijd een outfit die bij jou past. Wij geloven in de liefde. Niet alleen zwarte trouwpakken zijn uitblinkers bij ALBERTO AXU Couture. Het advies is minstens zo belangrijk. Het juiste trouwpak maakt dat je zult stralen op jullie trouwdag! Via onze site maak je gemakkelijk een afspraak. Uiteraard mag je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0) 681 051 725 of we zijn te bereiken via e-mail op: info@albertoaxu.com. Onze winkel vind je in Zeist aan de Slotlaan 28 en is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 10:30 tot 17:30. Op zaterdag en zondag kun je in onze winkel terecht van 09:30 tot 17:00. Kies voor ALBERTO AXU Couture en je bent er zeker van dat je een mooi en uniek zwart trouwpak zult dragen op jouw trouwdag!

Prijsindicatie: 1350,-
Vitale Barberis Canonico
2020
Trouwpak
Smoking
Maatpak
Zwart
Shape
400m bruidswinkel in Zeist
008-ring
Je droomjurk al vanaf €1495,-
Shape
Alle jurken op maat gemaakt
005-dress
+ 300 modellen
011-diploma
+10 jaar ervaring

Waarom Alberto Axu

Al 12 jaar is Alberto in de weer om dames van de mooiste trouwjurken te voorzien. Wat klein begon in de garage van zijn ouders, is uitgegroeid tot een prachtige bruidszaak met jaarlijks een geweldige collectie nieuwe trouwjurken. Wij geloven in liefde. Niet alleen de trouwjurken zijn uitblinkers bij ALBERTO AXU Couture. Het advies is minstens zo belangrijk. De juiste trouwjurk maakt een vrouw nog mooier dan dat ze al is!

Fill 1 Plan gelijk je afspraak in

Persoonlijk advies

Een eerlijk en persoonlijk advies. Je droomjurk moet perfect zijn!

Unieke bruidscollectie

Wij zien je graag in onze bruidswinkel te Zeist! Hier zijn maar liefst 250 trouwjurken aanwezig om te bewonderen en te passen.

Ruim 12 jaar ervaring

Al meer dan 10 jaar is Alberto in de weer om dames & heren van de mooiste trouwjurken & trouwpakken te voorzien.

Succesverhalen
Denise Koster Zevenhuizen
20/08/2020

Al voordat ik wist dat ik ging trouwen wist ik één ding wel, als ik ooit ga trouwen dan een trouwjurk van Alberto Axu. Bij de eerste keer passen, goed advies gekregen en werd mijn droomjurk op maat gemaakt. Alles was mogelijk en bespreekbaar. Meer dan tevreden en veel complimenten gehad over mijn trouwjurk op onze grote dag! Foto's zijn gemaakt door Michelle Wever Photography - www.michellewever.com

Groetjes Denise
Katinka van Briemen
10/06/2020

Een prachtige jurk bij Alberto gezien die ik wel iets meer naar mijn smaak aangepast wilde hebben. Alles was mogelijk, meerdere keren voor maten opmeten geweest zodat de jurk echt perfect zou zitten. Bij het ophalen van de jurk zat deze perfect en zijn de laatste dingen aangepast. Super tevreden over de communicatie, klantvriendelijkheid en service. Ik raad iedereen aan hier je jurk/pak te halen. Bedankt Alberto en medewerkers!

Groetjes Katinka
Lavina Kilinc
23/08/2019

Ik wilde graag wat foto’s delen van mijn mooiste dag, want wat was ik mega blij met mijn jurk! Bedankt voor het meedenken en het verzorgen van het complete plaatje. Het was absoluut perfect :)

Groetjes Lavina
Demi Blum
14/06/2019

Ontzettend goed en leuk geholpen bij Alberto Axu! Je krijgt alle aandacht en wat zijn de jurken prachtig!! Alles wordt naar wens gemaakt, ik heb mijn droomjurk gevonden! Bedankt Alberto en Raziye

Groetjes Demi Blum
+ 31 (0)6 81 051 725