Fill 1
Naar overzicht
Bekijk onze stijlvolle

Trouwpak ‘Donker blauwe Smoking’

Het maatpak, oftewel je trouwpak, moet perfect zijn. Het moet voelen als een 2de huid, het moet lekker zitten, maar toch getailleerd en dat is waarvoor ALBERTO AXU staat. Alberto helpt elke man persoonlijk zelf; kiezen samen zorgvuldig de stof, stijl van colbert, de juist voering en knopen. Puntjes op i worden gezet met een mooie tekst aan de binnenkant van je jasje, en aan de binnenkant van je kraag. Uiteraard hoort bij een trouwpak / maatpak / smoking ook een overhemd op maat, ook daarvoor zorgt Alberto dat alles perfect bij past. Je initialen op je hemd, of toch je trouwdatum, alles is mogelijk! Bij Alberto ben je aan het juiste adres voor een strak gesneden maatpak. De levertijd van een trouwpak / maatpak is gemiddeld 6-7 weken. Met spoed iets laten maken in 4 weken, stuur gelijk een mail of bel naar 0681051725. Stof info van dit blauwe trouwpak / maatpak / smoking: "Italiaanse stof van het merk Carnet"

Prijsindicatie: 1250,-
Carnet
2021
Trouwpak
Smoking
Maatpak
Donker blauw
Shape
400m bruidswinkel in Zeist
008-ring
Je droomjurk al vanaf €1495,-
Shape
Alle jurken op maat gemaakt
005-dress
+ 300 modellen
011-diploma
+10 jaar ervaring

Waarom Alberto Axu

Al 12 jaar is Alberto in de weer om dames van de mooiste trouwjurken te voorzien. Wat klein begon in de garage van zijn ouders, is uitgegroeid tot een prachtige bruidszaak met jaarlijks een geweldige collectie nieuwe trouwjurken. Wij geloven in liefde. Niet alleen de trouwjurken zijn uitblinkers bij ALBERTO AXU Couture. Het advies is minstens zo belangrijk. De juiste trouwjurk maakt een vrouw nog mooier dan dat ze al is!

Fill 1 Plan gelijk je afspraak in

Persoonlijk advies

Een eerlijk en persoonlijk advies. Je droomjurk moet perfect zijn!

Unieke bruidscollectie

Wij zien je graag in onze bruidswinkel te Zeist! Hier zijn maar liefst 250 trouwjurken aanwezig om te bewonderen en te passen.

Ruim 12 jaar ervaring

Al meer dan 10 jaar is Alberto in de weer om dames & heren van de mooiste trouwjurken & trouwpakken te voorzien.

Succesverhalen
Denise Koster Zevenhuizen
20/08/2020

Al voordat ik wist dat ik ging trouwen wist ik één ding wel, als ik ooit ga trouwen dan een trouwjurk van Alberto Axu. Bij de eerste keer passen, goed advies gekregen en werd mijn droomjurk op maat gemaakt. Alles was mogelijk en bespreekbaar. Meer dan tevreden en veel complimenten gehad over mijn trouwjurk op onze grote dag! Foto's zijn gemaakt door Michelle Wever Photography - www.michellewever.com

Groetjes Denise
Katinka van Briemen
10/06/2020

Een prachtige jurk bij Alberto gezien die ik wel iets meer naar mijn smaak aangepast wilde hebben. Alles was mogelijk, meerdere keren voor maten opmeten geweest zodat de jurk echt perfect zou zitten. Bij het ophalen van de jurk zat deze perfect en zijn de laatste dingen aangepast. Super tevreden over de communicatie, klantvriendelijkheid en service. Ik raad iedereen aan hier je jurk/pak te halen. Bedankt Alberto en medewerkers!

Groetjes Katinka
Lavina Kilinc
23/08/2019

Ik wilde graag wat foto’s delen van mijn mooiste dag, want wat was ik mega blij met mijn jurk! Bedankt voor het meedenken en het verzorgen van het complete plaatje. Het was absoluut perfect :)

Groetjes Lavina
Demi Blum
14/06/2019

Ontzettend goed en leuk geholpen bij Alberto Axu! Je krijgt alle aandacht en wat zijn de jurken prachtig!! Alles wordt naar wens gemaakt, ik heb mijn droomjurk gevonden! Bedankt Alberto en Raziye

Groetjes Demi Blum
+ 31 (0)6 81 051 725