Trouwjurk met sleep

Trouwjurk met sleep

Komt jullie grote dag steeds dichterbij, maar ben je nog op zoek naar dé perfecte trouwjurk met sleep? Kom dan eens langs bij ALBERTO AXU Couture in Zeist. Waan je in een wereld van de mooiste trouwjurken in een bruidswinkel van meer dan 400 m2. Je hebt de keuze uit méér dan 1.000 stoffen, diverse dessins en talloze ontwerpen. Daarbij wordt je ook nog eens persoonlijk geholpen door Alberto en zijn team van bruidsstylisten. Samen gaan jullie op zoek naar de trouwjurk mét sleep van je dromen!

Fill 1 Maak direct een afspraak

Wij zorgen voor jouw droomjurk! Geheel naar wens en op maat gemaakt.

Bij ALBERTO AXU Couture geloven wij in de liefde en vinden wij het belangrijk dat iedere vrouw (en man) zich goed en comfortabel voelt op de belangrijkste dag in het leven: de trouwdag. Ben jij het mens ons eens? Wil jij graag onze prachtige bruidscollectie komen bewonderen? Plan dan direct een afspraak in via het afsprakenformulier op de website. Ook kan je uiteraard langskomen voor een kop koffie én een gezellig passessie in onze bruidswinkel. Je bent van harte welkom op werkdagen (dinsdag t/m vrijdag) van 10:30 uur tot 17:30 uur. In de weekenden zijn wij geopend van 09:30 uur tot 17:00 uur. Tot snel!  

Afspraak maken
De koffie staat klaar!

Waar moet je aan denken bij het kiezen van een trouwjurk met sleep?

Het kiezen van de perfect trouwjurk sleep is een belangrijke keuze. Er zijn namelijk ontzettend veel trouwjurk slepen waar je uit kan kiezen—de een past nét wat beter bij je witte trouwjurk dan de ander. De keuze voor een trouwjurk met sleep kan daarom overweldigend zijn. Bij dit proces staat Alberto en zijn team jou uiteraard bij! Wil je alvast wat tips waar jij rekening mee moet houden bij het kiezen van de juiste sleep? Lees dan verder! 

 

Houd bij het kiezen van een trouwjurk met sleep rekening met je kapsel. Draag jij je haar op de trouwdag in een chignon knot? Of laat je het los hangen met prachtige, vloeiende krullen? Dit is belangrijk bij het bepalen van de juiste sleep. Wanneer jij je kapsel hebt uitgekozen, weet je vast ook of je wel of geen sluier wilt. De combinatie tussen een sluier en trouwjurk met sleep kan zéér goed werken, maar soms ook niet. Het is belangrijk dat zowel de sleep als de sluier elkaar niet overschaduwen.

 

Draag je haar vast tijdens de grote dag? Dan kies je wellicht voor een minimalistische sluier waardoor je met je knot kan pronken. Dit past perfect bij een trouwjurk met lange sleep. Als je je haar los laat, kan je de sluier op de kruin van de hoofd spelden om zo meer volume toe te voegen. Indien je kiest voor een lange(re) sluier, kan deze aandacht wegnemen van de sleep van de trouwjurk—dit is niet wat we willen. Houd dus altijd je kapsel en sluier in gedachten bij het kiezen van je trouwjurk met sluier of sleep. 

 

In de bruidswinkel van ALBERTO AXU Couture heb jij de mogelijkheid om meerdere trouwjurken met sleep te passen. Maak ook gebruik van deze mogelijkheid! Een sleep helpt namelijk om de stijl op de trouwdag vorm te geven. Je wilt dan ook het liefst een sleep kiezen die past bij je jurk zodat deze te overschaduwen. Probeer daarom eens meerdere bruidsslepen bij je jurk. Experimenteer er op los en streef naar die juiste look. Misschien past een trouwjurk met lange sleep het beste bij jou of misschien toch wel een trouwjurk zonder sleep.

 

Kies ten slotte voor de trouwjurk met sleep waarin jij je het mooist voelt. Dit is het aller belangrijkste en dat vinden wij bij ALBERTO AXU Couture ook. Wij geloven namelijk dat de juiste trouwjurk met sleep een vrouw nóg mooier maakt dan dat ze al is. Wij hebben tevens een grote collectie met zeemeermin trouwjurken, prinsessen trouwjurken en offshoulder trouwjurken. Wij maken de jurk zoals jij het wilt. Van aparte trouwjurken tot grote maten trouwjurken, van hoge hals trouwjurken tot V hals trouwjurken, alles is mogelijk. 

 

Wil je dat jouw trouwjurk een a-lijn trouwjurk is? Ook daarin hebben wij meer dan genoeg keuzemogelijkheden. Ons team van bruidsspecialisten zal er alles aan doen om jou te laten stralen op je grote dag. We maken je look compleet door de juiste bruidsschoenen en accessoires toe te voegen. Zo voel jij je zeker in je jurk en in je lichaam. Je bent prachtig zoals je bent. De juiste zijden trouwjurk kan dit alleen maar versterken.

Succesverhalen
Denise Koster Zevenhuizen
20/08/2020

Al voordat ik wist dat ik ging trouwen wist ik één ding wel, als ik ooit ga trouwen dan een trouwjurk van Alberto Axu. Bij de eerste keer passen, goed advies gekregen en werd mijn droomjurk op maat gemaakt. Alles was mogelijk en bespreekbaar. Meer dan tevreden en veel complimenten gehad over mijn trouwjurk op onze grote dag! Foto's zijn gemaakt door Michelle Wever Photography - www.michellewever.com

Groetjes Denise
Katinka van Briemen
10/06/2020

Een prachtige jurk bij Alberto gezien die ik wel iets meer naar mijn smaak aangepast wilde hebben. Alles was mogelijk, meerdere keren voor maten opmeten geweest zodat de jurk echt perfect zou zitten. Bij het ophalen van de jurk zat deze perfect en zijn de laatste dingen aangepast. Super tevreden over de communicatie, klantvriendelijkheid en service. Ik raad iedereen aan hier je jurk/pak te halen. Bedankt Alberto en medewerkers!

Groetjes Katinka
Lavina Kilinc
23/08/2019

Ik wilde graag wat foto’s delen van mijn mooiste dag, want wat was ik mega blij met mijn jurk! Bedankt voor het meedenken en het verzorgen van het complete plaatje. Het was absoluut perfect :)

Groetjes Lavina
Demi Blum
14/06/2019

Ontzettend goed en leuk geholpen bij Alberto Axu! Je krijgt alle aandacht en wat zijn de jurken prachtig!! Alles wordt naar wens gemaakt, ik heb mijn droomjurk gevonden! Bedankt Alberto en Raziye

Groetjes Demi Blum
+ 31 (0)6 81 051 725