Trouwen op een kasteel in Nederland

Wat is eigenlijk romantischer dan trouwen op een kasteel? Misschien een strand op Ibiza maar dat is natuurlijk niet direct naast de deur. Zijn jullie bezig met het plannen van de trouwdag en lijkt een kasteel voor jullie helemaal het einde? Dan heb je in Nederland meer dan genoeg mogelijkheden.

Nederland kent vele kastelen met de mogelijkheden om jullie huwelijk op bijzondere wijze en met een karakteristiek tintje om te toveren tot de trouwdag van jullie dromen.

Voor het vinden van een trouwlocatie op een kasteel is onderstaande link erg handig:

Let op: niet elke locatie heeft de mogelijkheid om er ook je huwelijksfeest te organiseren, sommige kastelen zijn alleen geschikt voor de huwelijk ceremonie en moet je voor het feest uitwijken naar een andere locatie.

Kastelen als trouwlocatie

Toplocaties


Er zijn echt tal van opties als je wil trouwen in een kasteel. Een locatie die wij erg mooi vinden en tevens bekend staat als een van de mooiste top trouw locaties in Nederland, is kasteel Engelenburg in Brummen (Gelderland). Zij kunnen van begin tot eind je hele feest organiseren en beschikken over drie bruidssuites. De link hieronder geeft je veel informatie over kasteel Engelenburg en het perfecte huwelijksfeest.

Kasteel Engelenburg

Wat kost trouwen op een kasteel eigenlijk?

Dit is natuurlijk moeilijk te zeggen. Iedere locatie is uniek en ook het aantal gasten speelt een grote rol. Niet iedere locatie vermeld prijzen op de website. Een voorbeeld van de kosten voor het trouwen op een kasteel kun je bijvoorbeeld vinden bij Kasteel Wijenburg. Natuurlijk moet je ook rekening houden met bijkomende kosten zoals vervoer naar en van het kasteel ook voor je gasten.

Trouwen op een kasteel? Dat is mij te klassiek!

Wanneer je denk dat trouwen op een kasteel traditioneel is met een klassieke stijl dan moet je toch even iets verder kijken dan je neus lang is. Neem bijvoorbeeld kasteel de Keverberg , oud maar in een prachtig modern jasje gegoten. Met het trouwen op een kasteel kun je dus in principe alle kanten op!

Een kasteel geeft zoveel meerwaarde aan deze ene bijzondere dag, Laat je inspireren door de prachtige kastelen die Nederland nog kent en maak van jullie trouwdag een DROOMDAG!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Leave a Replay

Scroll naar top