Waanzinnige plekken om te trouwen | Trouwen in de woestijn

Originele & bijzondere plekken om te trouwen, die zijn er oneindig. Maar voor dit waanzinnige decor moeten we toch echt een stapje buiten Nederland doen. Oké, een paar stapjes meer.

Dit keer reizen we af naar de woestijn: Sedona, Arizona. Omringt door de waanzinnige roodkleurige rotsen & wilde cactussen mag je elkaar het JA-woord geven. Zucht…

Trouwen in de woestijn van Sedona, Arizona

Verbluffende natuurlijke schoonheid.
Opvallende rode rotsformaties.
Vredige rust.
Overvloedige zonneschijn.

Klinkt waanzinnig! Niet? Wat als dit je wens is: trouwen in de woestijn. Hoe pak je de bruiloft dan aan? Houd je het intiem: alleen je partner en jij óf heb je toch de wens om de bruiloft te vieren met familie én vrienden om je heen?

Een waanzinnige plek om te trouwen | Trouwen in de woestijn

Oké, jullie hebben de keuze gemaakt om op een plek te trouwen die niet bepaald om de hoek ligt. Waar moet je rekening mee houden als je gaat trouwen in het buitenland?

De trouwdata moet vér van tevoren bekend zijn
Mensen moeten vrije tijd maken in hun agenda. Vrij vragen bij hun werkgever, oppas regelen voor de kinderen & huisdieren…

Wat zijn de kosten voor de gasten?
Vergoeden jullie alles óf een deel van de reis óf komt alles voor eigen rekening van de gasten?

Willen en kunnen de gasten zoveel geld spenderen aan het vieren van jullie bruiloft?
Be realistic. Voor sommige gasten is dit super leuk én ook haalbaar. Andere gasten kunnen zich dit gewoonweg niet veroorloven.

Tip: het idee is waanzinnig! Maar bedenk wel dat dit een bruiloft is die alleen is weggelegd voor diegene die intiem willen trouwen, alleen in het bijzijn van de partner, óf voor stellen met een goed gevulde bankrekening.

Sfeer proeven | Trouwen in de woestijn
Niet getreurd als dit voor jullie een ver weg van je bedshow is. Kijk naar de foto’s en zwijmel mee. Wie weet geeft het jullie inspiratie voor jullie bruiloft die plaats gaat vinden wat dichter bij de deur ‘with a touch of the desert’. Jullie liefde wordt er écht niet minder om!

Samen met Alberto Axu creëeren jullie dé bruidsjurk en hét bruidspak voor die onvergetelijke wedding in the desert.

Wild & Sandy

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Leave a Replay

Scroll naar top