Trouwen in de sneeuw | Een échte witte bruiloft

Zijn jullie he-le-maal weg van een dik glinsterend wit pak sneeuw en zijn jullie nog aan het zoeken naar dé perfecte trouwlocatie? Ga dan voor een échte witte bruiloft: trouwen in de sneeuw.

Een en al romantiek.
Jullie kus onder de besneeuwde misletoe.
De avond die valt, de sneeuw verlicht het geheel.
Bij een heldere nacht sprankelen de sterren aan de hemel.
Brandende fakkels.
Knapperende vuurkorven om de gasten te verwarmen.
En vergeet ook niet de glühwein en warme chocolademelk.
Smelt…

Wit. Witter. Witst.


Als je kiest om te trouwen in de sneeuw, moet je er goed over nadenken wat jullie willen met de kleur van dé jurk en hét pak. Wil je met je witte bruidsjurk opgaan in het grotere besneeuwde geheel óf wil je er lekker uitknallen?

Witte én gekleurde inspiratie | Trouwen in de sneeuw

Tip: creëer samen met Alberto Axu dé bruidsjurk en hét trouwpak van jullie dromen die ook geschikt zijn in die dikke glinsterende witte sneeuwlaag.

Witte én gekleurde inspiratie | Trouwen in de sneeuw

Tip: creëer samen met Alberto Axu dé bruidsjurk en hét trouwpak van jullie dromen die ook geschikt zijn in die dikke glinsterende witte sneeuwlaag.

Trouwen in de sneeuw | Dichtbij óf toch ver weg

Als jullie ervoor kiezen om te trouwen in de sneeuw, dan kan dat dichtbij óf ver weg. In de Europese wintermaanden (december, januari & februari) kunnen jullie de bruiloft plannen niet zo ver van huis. Trouwen in de sneeuw kan in Winterberg óf Willingen.

Gaan jullie toch voor iets meer sneeuwzekerheid? De Franse, Oostenrijkse, Zwitserse én Italiaanse bergen zijn niet té ver van huis én sneeuwpret verzekerd. Finland, Zweden, Noorwegen én Ijsland zijn ook zeker de moeite waard om mee te nemen in jullie keuze als het gaat om het uitzoeken van jullie trouwlocatie in de sneeuw.

Toch nét even iets verder van huis trouwen? Check out the Canadese mountains!

Kom aan op een sneeuwscooter, een galopperend paard óf laat jullie romantisch vervoeren op een arrenslee die getrokken wordt door rendieren om het winterse plaatje compleet te maken.

Let it snow loveflakes!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Leave a Replay

Scroll naar top