Hey! Ik ben Virginie, jouw virtuele weddingplanner

Van tijd tot tijd ga ik de Wedding Checklist met je doornemen, kom ik met de beste tips & tricks voor een geweldige trouwdag en geef ik je adviezen op het gebied van bruidskapsels, bruiloftsthema’s, boeketten, and many, many more. Oh ja, laten we de bruidsjurk niet vergeten.

Let's do this 💪

Wat geweldig om te horen dat je gaat trouwen! De aankomende tijd zal niet alleen ontzettend leuk en spannend zijn, er valt ook een heleboel te regelen.

Ik maak korte metten met het burn-out alert en ga ervoor zorgen dat de tijd tot aan je bruiloft zo relaxed en smooth mogelijk verloopt. Zodat je heerlijk ontspannen het ‘ja-woord’ zal geven. 

Van tijd tot tijd ga ik de Wedding Checklist met je doornemen, kom ik met de beste tips & tricks voor een geweldige trouwdag en geef ik je adviezen op het gebied van bruidskapsels, bruiloftsthema’s, boeketten, and many, many more. Oh ja, laten we de bruidsjurk niet vergeten.

Als jouw virtuele weddingplanner zorg ik ervoor dat de tijd tot jouw bruiloft superleuk is, in plaats van stressvol en dat aan alles wordt gedacht. Ik ben er klaar voor. Zullen we beginnen? Het is gratis 👰

Schrijf je hieronder in 👇

[cp_popup display="inline" style_id="10011" step_id = "1"][/cp_popup]

2019 Collection is here!

Let's say yes to the dress!

Bruidsjurk 'Eve' uit de Zeemeermin collectie.
Scroll naar top