Royal Wedding: Sprookjesachtig echt

Een royal wedding. Als je het woord royal letterlijk zou vertalen kom je uit bij het woord Koninklijk. Je hoort dan ook vaak als bekende personen gaan trouwen de term ‘Royal Wedding’ vallen. Het woord royal kan ook vanuit een ander perspectief worden bekeken. Royal, iets royaals, iets groots…

Groots. Romeo en Julia. Misschien wel het meest bekende, romantische liefdesverhaal of history of all times. Waan je back in the days, plaats jezelf in de setting van de wereldberoemde balkon scene… Een waargebeurd sprookje. Sprookjes, fairytailes, vaak zijn we er wel met een aantal opgegroeid. ‘The good, the bad, the happy, the sad.’ Belle & het Beest, Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje…

Er was eens…

Jullie huwelijk, jullie eigen sprookje.
Ergens in het verleden ben je begonnen met het schrijven van dit sprookje ‘er was eens…’
De dag dat jullie elkaar het JA-woord zullen gaan geven ‘leven jullie nog lang & gelukkig!’

Dromen worden werkelijkheid

Jullie eigen liefdesverhaal gaat bezegelt worden met jullie huwelijksdag. Een bijzonder dag die mag stralen, die groots en sprookjesachtig echt mag zijn. Er zijn jullie al vele koppels voorgegaan. Zij hebben het groots aanpakken wel héél letterlijk genomen. Een dag met ‘een gouden randje’.

Sprookjesachtig echt


Groot… groter… grootst …
… het mag aan niets ontbreken …
… perfectie tot in de puntjes …
… sprookjesachtig echt …
… ze leven nog lang & gelukkig!

Duurste bruiloftstaart
Trouwen doe je met een vleugje klasse. De duurste bruidstaart: € 45,5 miljoen. Deze luxueuze zoetigheid is anderhalve meter hoog, heeft acht lagen en is versierd met maar liefst 2000 diamanten. Die zijn samen goed voor zo’n 2046 karaat goud. De trotse maker van de taart is bakkerij Chase uit de Britse plaats Chester.

De duurste bruidstaart die onder de sterren ooit is aangesneden is die van prins William en Kate. Met 900 van suiker gemaakte bloemen kostte het koninklijke zoet € 73.000. Even ter vergelijking: in Nederland betaal je gemiddeld € 400 voor een taart op je bruiloft.

Duurste bruidsjurk
Je koopt hem meestal maar één keer in je leven: een bruidsjurk. De duurste trouwjurk: 10,6 miljoen euro. De jurk is ontworpen door de bekende Amerikaanse bruidsstylist Renée Strauss. Hij is echter nooit gedragen. De jurk hangt sinds 2006 in het Ritz-Carlton Marina del Ray hotel in Californië. Mocht je jezelf al zien in deze jurk: hij is te koop.

De jurk van Kate Middleton (Alexander McQueen) kostte een slordige € 353.000.

Nieuwsgierig naar de aller- aller-allerduurste bruiloft ooit?

‘Ze leefden nog lang & gelukkig!’
is geen sprookje.
Het is een keuze.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Leave a Replay

Scroll naar top