Privacy Policy

Inleiding
Alberto Axu Coutre verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving. In dit privacy statement (verder te noemen: “Privacy Statement”) zijn de overwegingen hieromtrent vastgelegd.

Toepasselijkheid
Dit Privacy Statement is van toepassing op de verwerking van data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van de websites van Alberto Axu Coutre en de door contactaanvragen en nieuwsbriefabonnees verstrekte persoonlijke informatie (hierna: Persoonsgegevens).

College bescherming persoonsgegevens
Alberto Axu Coutre verwerkt de Persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van Persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewetgeving.

Verwerking Persoonsgegevens
Alberto Axu Coutre behandelt Persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Alberto Axu Coutre verzamelt Persoonsgegevens bij het opnemen van contact via de website, het abonneren op de Alberto Axu Coutre-nieuwsbrief en bij een bezoek aan Alberto Axu Coutre evenementen en activiteiten. Deze gegevens worden verwerkt ten behoeve van de administratie. De gegevens worden daarnaast gebruikt om betrokkenen op de hoogte te houden van Alberto Axu Coutre dienstverlening en activiteiten. Indien u geen prijs meer stelt op deze informatie, kunt u zich hiervoor te allen tijde afmelden door gebruik te maken van de afmeldlink in het e-mail bericht of Alberto Axu Coutre hiervan schriftelijk op de hoogte stellen, door een e-mail te sturen naar info@albertoaxu.com. Alberto Axu Coutre verstrekt geen persoonsgegevens aan derden.

Cookies
De website albertoaxu.com plaatst cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Deze cookies worden gebruikt om de websites van Alberto Axu Coutre beter te laten functioneren en het webbezoek te monitoren, zodat Alberto Axu Coutre na kan gaan hoeveel mensen de website in een bepaalde periode hebben bezocht. Alberto Axu Coutre gebruikt deze data alleen geaggregeerd en kan deze niet herleiden tot een pc of individu. Hieronder vindt u een lijst van cookies die geplaatst worden door de Alberto Axu Coutre website en hun functionaliteit.