Plassen met dé bruidsjurk van je dromen aan | Hoe in vredesnaam?

Je hebt hem gevonden dé bruidsjurk van je dromen! Op jullie speciale dag sta je te shinen en dan opeens… moet je plassen!

Plassen met een bruidsjurk aan: hoe ga je dat in vredesnaam doen? Een aantal handige tips voor als dat moment op dé dag komt. En dat moment gaat komen…

Plassen met een bruidsjurk aan

Nét die ochtend heb jij je prachtig in dé bruidsjurk van je dromen gehesen. En niet zonder hulp! Er moesten wel 1,2,3,4,5… als het er niet 6 waren?! handjes aan te pas komen.

Met een jurk plassen, jurk in de lucht en tadá. Juist, dat zou je denken bij een normale jurk. Maar plassen met een bruidsjurk aan vraagt toch even om een iets andere aanpak.

Hét toilet voor de bruid | Plassen met de bruidsjurk aan

Ceremoniemeesters opgelet! Check de toiletten op de trouwlocatie. Is er een invalide toilet? Zorg er dan voor dat deze dé dag speciaal gereserveerd wordt voor de bruid. Hang een leuk bordje op de deur, zodat ook de gasten weten dat alleen de bruid welkom is.

Je snapt natuurlijk wel dat het toilet voor de bruid spik splinter schoon moet zijn. Je moet er letterlijk van de vloer kunnen eten! Je wilt niet dat na het toiletbezoek dé bruidsjurk van haar dromen besmeurd is met…

Plassen met een bruidsjurk aan | Zó pak je dat aan

Zorg er allereerst voor dat je als bruid zijnde ‘een helpende hand hebt’. Wie mag deze bijzondere taak op haar nemen?

Daar sta je dan in het toilet met je prachtige lange sluier. Je wilt niet dat deze per ongeluk deels in het toilet verdwijnt. Dan zit er maar één ding op: achterstevoren plassen! Achterstevoren? Ja, achterstevoren.

Normaal gesproken zit je met je rug kijkende naar het toilet, nu mag je met je borstgebied/de voorkant van je lichaam naar het toilet kijken. Zo kun je zelf de voorkant van de jurk bij elkaar omhoog houden én je helpende hand de achterkant.

Tip: voor je op het toilet gaat zitten, trek je jouw lingerie uit en leg je die op een schone plek neer, zodat je na het plassen deze weer rustig én schoon aan kunt trekken.

Vergeet ook niet!: een stukje wc papier klaar te leggen. Niet dat jij straks de voorkant van jouw jurk vast hebt, je helpende hand de achterkant én dan… tja dat wc papiertje niet binnen handbereik ligt… daar gaat je jurk!

Geen moeilijk gedoe! | Plassen met een bruidsjurk aan

‘Dat achterstevoren, moet dat echt?’, hoor ik je denken. Als het nét niet helemaal je ding is, dan heb je zeker meerdere handjes nodig die je helpen. Als je namelijk op de normale manier op het toilet gaat zitten, zul je meer mensen nodig hebben die je van alle kanten moeten ondersteunen met het optillen van je gehele jurk.

En misschien heb jij wel een bruidsjurk die je met een klein beetje hulp zo even uit & ook weer aan kunt trekken. Zorg er voor dat je de jurk ondertussen niet in een hoekje wegmoffelt, over de wasbak legt… maar hang hem gewoon even op aan een hanger die natuurlijk aanwezig is in het toilet (waar zou je zonder ceremoniemeester zijn?!)

Niet vergeten: ook nu is het handig dat je volledig je lingerie (slipje!) uittrekt, zodat deze schoon blijft no-matter-what!

Girls and toilet a story I’ll live to tell another day…

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Leave a Replay

Scroll naar top