Fill 1
Naar overzicht

Pasafspraak in onze bruidswinkel in coronatijd

Vanaf zaterdag 15 januari 2022 mogen wij de deuren van ALBERTO AXU Couture weer openen. Hier zijn wij ontzettend blij mee en we zien jou graag in onze bruidszaak! Er zijn een aantal belangrijke maatregelen waardoor we samen veilig jouw trouwjurk of trouwpak kunnen vinden. Wij vertellen je in deze blog meer over de geldende corona regels in onze bruidswinkel.

Belangrijke informatie

Wij werken net als altijd alleen op afspraak. Het is dus van belang dat je vooraf een pasafspraak maakt. Bij ons mag je 3 personen meenemen. Uiteraard is het mogelijk om andere familie en vrienden te videobellen tijdens het passen. Zij staan waarschijnlijk ook met smart te wachten om jou te zien stralen in een bruidsjurk of trouwpak. Wil je toch graag meer dan 3 personen meenemen? Stuur dan even een mailtje naar info@albertoaxu.com en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Bij binnenkomst in de winkel is het gewenst een mondkapje te dragen. Tijdens het passen is het voor jou als bruid of bruidegom niet verplicht. Met een mondkapje jouw droom trouwjurk of pak vinden is niet wat wij willen. Wij gaan graag voor de hele beleving. De entourage mag zittend, tijdens het passen, onder het genot van een kop koffie of thee het mondkapje afdoen. 

Daarnaast houden wij rekening met de 1,5 meter regel en staat er desinfectie door de hele winkel. Met deze maatregelen zorgen we ervoor dat we samen, maar veilig, jouw trouwjurk of trouwpak kunnen vinden! 

Via deze link of de knop hiernaast maak jij gemakkelijk jouw pasafspraak. Laten we samen geheel naar jouw wens jouw droom trouwjurk of pak creëren en misschien zeg jij binnenkort wel ‘Say Yes to The Dress’!

❤️  Liefs Team ALBERTO AXU

Wij zorgen voor jouw droomjurk. Naar wens en op maat..

Een trouwjurk moet je met je eigen ogen zien. Die moet je voelen natuurlijk bij je zelf aan zien. Maak daarom een pasafspraak.

+ 31 (0)6 81 051 725