Dromen worden werkelijkheid met de nieuwe Bruidsmode Collectie 2018 van Alberto Axu

2017, wat ben je een sprookjesachtig jaar. Nog een paar dagen en dan laten we je achter ons. Een jaar waarin wij samen met heel veel bruidjes en bruidegommen ‘dé droom bruidsjurk’ en ‘hét droom bruidspak’ hebben mogen realiseren.

2018, wij zijn klaar voor meer magische momenten!
Dat kan haast niet anders dan een succes worden met onze nieuwe
Bruidsmode Collectie 2018! Heb jij je al ondergedompeld?

Jullie moment, een bijzonder moment

Jullie gaan trouwen! Het JA-woord is eruit. Nu nog ‘voor het eggie’. Daar horen het uitzoeken van dé bruidsjurk voor de bruid en hét trouwpak voor de bruidegom bij. Alberto Axu en zijn team staan voor jullie klaar om jullie moment, een bijzonder moment te laten zijn. Dat begint al bij het uitzoeken van!

Bruidsmode Collectie 2018 voor haar…

Laat je onderdompelen in onze 400m2 bruidsmodezaak in Zeist, waar onze uitgebreide nieuwe bruidsmode collectie 2018 te vinden is! Eindeloze modellen aan bruidsjurken.

Trouwjurken met romantisch kantwerk, steentjes en/of bloem applicaties, sexy uitgesneden ruggen, dramatisch lange sluiers, de perfect gedrapeerde rok… Ga je voor de ‘mermaid‘ of toch voor de ‘prinsessen‘ look? Jij vindt zeker dé bruidsjurk die bij jou past!

…én hem!

Ook als bruidegom ontvangen wij je met open armen. Met veel plezier creëren wij samen met jou hét perfecte trouwpak op maat en zorgen wij ervoor dat deze past bij dé jurk van jouw bruid.

Alberto Axu: dé bruidsmode zaak in het Westen van het land

Bruidsmodezaak Alberto Axu is gevestigd in Zeist, maar op steenworp afstand van verschillende grote Nederlandse steden als Rotterdam, Amsterdam, Utrecht & Den Haag!

Tip: ben je niet in het bezit van een auto? Laat dat je niet weerhouden om onze Bruidsmodezaak te bezoeken! Ook met het openbaar vervoer zijn wij makkelijk te bereiken.

Samen toveren we in 2018 dromen om tot werkelijkheid!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Leave a Replay

Scroll naar top