HUWELIJKSREIS INSPIRATIE: als newly weds in Lapland

Zijn jullie afgelopen kerstavond ook massaal weggezwijmeld bij de aflevering van All You Need Is Love? Dan zijn de romantische scenes in het Lapland je vast niet ontgaan. Zijn je lover en jij niet perse zonaanbidders. Zie je een reis naar een locatie met een besneeuw winterland wel zitten. Ga dan voor een bijzondere en onvergetelijke huwelijksreis naar Lapland. Met lucht zo helder, temperaturen zo koud en avonturen zo opwindend, is er geen betere reden om elkaar een beetje dichterbij te houden.

Een speciale huwelijksreis naar Lapland

Luxe strandvakanties. Kleurrijke cocktails. Bakken in de zon. Overmatig gebruind thuiskomen. Je kent het wel, toch!? Tegenwoordig winnen bijzondere, actievere of winterse huwelijksreizen steeds meer terrein. Zie je voor je hoe jij en je lief op een slee door husky’s door een prachtig winterwonderland worden getrokken? Hoe jullie vanuit een hot tub genieten van een witte wereld? Ervaar romantiek boven de poolcirkel in het mooie, besneeuwde Lapland.

Bijzondere overnachtingen

Als het gaat om je honeymoon dan kunnen we wel stellen dat de overnachtingen net zo belangrijk zijn als het leven overdag. Zeggen we met een dikke knipoog. In Lapland zijn de nachten spectaculair mooi. Geniet van de meest fascinerende sterrenhemel vanuit een warme glasiglo. Houd je wel van een beetje avontuur, ga dan voor een overnachting in een echt sneeuwhotel. Eindig je reis in een luxueuze suite met een eigen jacuzzi.


Spot het Noorderlicht tijdens een romantische rendiertocht

Hoe prachtig het Noorderlicht is hebben we hier als eens besproken. Erover uitgepraat raken we niet. Het spotten van het Noorderlicht tijdens een romantische rendiertocht is een echt must. Jij en je lief in een slee. Warm gehouden met rendiervellen trek je door het betoverende witte landschap. Als je dan het Noorderlicht ziet dansen aan de hemel ontkurk je een fles champagne en proost je op dit onvergetelijke moment. Het maakt je huwelijksreis helemaal af.


Dineer sfeervol in het sneeuwhotel

Brrrr…gegarandeerd ijs en ijskoud! Maar wat een belevenis. Het sneeuwhotel is volledig gebouwd van ijsblokken. Kruip knus tegen elkaar aan. Drink een borreltje om warm te blijven. Dineer op een plek die je voor altijd bij zal blijven.

Spectaculaire excursies

Er zijn een heleboel redenen om op huwelijksreis naar Finland te gaan. De spectaculaire excursies die er te beleven zijn daar een perfect voorbeeld van. Er is voor iedereen wat wils. Benieuwd?

Husky sledetocht

Je kunt Lapland niet verlaten zonder een tocht te hebben gemaakt met husky’s! Het is de nummer 1 activiteit. Onderweg kun je genieten van de meest prachtige uitzichten: besneeuwde bossen, heuvelachtig landschap en prachtige naaldbomen.

Sneeuwscootertocht

Snelheidsduivels opgelet! Zijn jullie couplegoals wat avontuurlijker? Dan is een tocht op een sneeuwscooter perfect voor jullie. Kleed jullie warm aan. Houd je lief stevig vast en scheur je een weg door het mooie winterlandschap.

Skiën, langlaufen of snowboarden

In de wintermaanden sneeuwt het in Lapland bijna dagelijks. Niet alleen maakt het de wereld enorm romantisch. Elke wintersportliefhebber weet dat niks zo mooi dan op skiës door verse sneeuw glijden. En dat als pasgetrouwd stel.

Noorderlicht jagen tijdens een sneeuwschoenwandeling

Daar heb je ‘m weer…het Noorderlicht! Is het op een van de andere excursies nog niet gelukt om het te spotten? Maak dan een sneeuwschoenwandeling met een gids. De gidsen kennen de beste plekjes en zijn experts in het najagen van dit kleurenspektakel.

Rendieren aaien op de farm

Naast alle romantiek en de spectaculaire activiteiten is het tijd voor een beetje cultuur snuiverij. Leer meer over de enige inheemse bevolkingsgroep van Noord-Europa, de Sámi. Maak kennis met hun kleurrijke klederdracht, de ‘joiku zang’ en knuffel met rendieren.

Lapland. Het is er koud! Maar wat maakt de prachtige omgeving, de sprookjesachtige overnachtingen, de spectaculaire excursies het allemaal meer dan waard. Als jullie al newly weds elkaar goed warm houden dan kan dit wel eens dé ultieme honeymoon bestemming zijn.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Leave a Replay

Scroll naar top