Hoe het allemaal begon.. Blog by YFS – Antoinette Mol

Zij geloven in de liefde en wij dus ook….

Wij (YFS) waren uitgenodigd door designer Alberto in zijn prachtige vernieuwde bruidszaak in Zeist. Wij volgen Alberto al even op instagram en zien de mooiste meisjes voorbij komen in vooral de mooiste jurken. Avondjurken van La Paris Boutique en vooral de weddingdresses; onze mond viel bij binnenkomst letterlijk open.

De mooiste avondjurken en fashionable outfits hangen direct in het zicht en daarachter glimt het satijn, kant en strass je tegemoet want daar hangen de masterpieces van Alberto himself; de mooiste trouwjurken ooit.

Achter de bruidszaak bevindt zich het atelier, waar de jurken vermaakt en aangepast kunnen worden. De broer van Alberto is druk aan het werk en gaat onverhinderd door.

Hoe is de knappe, jonge Alberto hier terecht gekomen? Een jonge jongen uit Enschede die begon met een droom en inmiddels zijn naam groot op de kaart heeft gezet. Hij vertelt ons dat hij ooit vanaf zijn ouderlijk huis begon, bij zijn ouders in de garage verkocht hij jurken. Alberto wist toen al dat dit zijn roeping was en wilde doorzetten, meer en groter worden, maar zijn vader zag er geen toekomst in. “Een eigen showroom, weg uit de garage, waarom?” Zijn vader was vooral angstig voor Alberto. Moest hij niet eerst verder studeren en diploma’s behalen in plaats direct een grote stap zetten en ondernemen? Logisch dat een vader natuurlijk zo denkt en zijn zoon wil behoeden.
Maar Alberto bleef volhouden en ging vanuit de garage aan huis, naar een bruidswinkel in Gouda en werd groter en groter. Hij ontwikkelde zich in rap tempo en de grootste namen willen zich maar wat graag vertonen in zijn designs.

Inmiddels zijn ze verhuist naar het mooie Zeist en is ALBERTO AXU Couture een waar begrip. Een grote bruidszaak waar alles mooi tot zijn recht komt, een team van stylistes om zich heen en een groot atelier achter de showroom waar alle jurken vermaakt of aangepast kunnen worden.

Omdat Alberto de designer is van alle jurken en een prachtig atelier heeft, is hij dé specialist voor het aanmeten van bruidsjurken op maat. Samen met de klant kijken ze welk bovengedeelte en ondergedeelte het beste bij je passen. Denk hierbij aan de stof, bewerkingen, lange- of korte sleep, en zoveel meer. Na de pas-sessie bespreken ze hoe jouw droomjurk er precies uit moet gaan zien. Vervolgens meten ze je maten op, zodat je bruidsjurk helemaal naar wens is en perfect past. Een unieke weddingdress dus!

Natuurlijk konden wij het niet laten en hulde ons direct in een paar prachtige avondjurken van La Paris Boutique, maar vooral in een paar prachtige trouwjurken. Wow, laat het trouwseizoen maar beginnen!

Ga je trouwen of iemand in jouw omgeving? Zorg dat ALBERTO AXU Couture niet ontbreekt tijdens jouw zoektocht, want hier ga je echt met een grote glimlach én met de mooiste jurk de deur uit.

Tijdens de volgende fotoshoot én het onthullen van de nieuwe collectie zal YFS ook aanwezig zijn, dus wij houden jou op de hoogte! Mocht je niet kunnen wachten en wil je een afspraak? Klik hier en maak direct een afspraak!

Antoinette Mol – https://www.yourfashionstatement.nl 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Leave a Replay

Scroll naar top