Dé perfecte trouwfoto óf toch nét niet | Hilarische bruidsfoto’s

WAUW! Wat een prachtige trouwfoto’s kom je online toch tegen. Met verwondering valt je mond langzaam open. Strelend voor je oog en voor je hart. Het smelt bijna…

Maar waar zijn die hilarische kiekjes waar je toch nét niet helemaal perfect opstaat? Die foto’s die echt wat bij je teweeg brengen. Die onze lachspieren laten bewegen tot onze buikspieren niet meer kunnen! Na lang zoeken hebben we wat van deze ‘oude kiekjes’ op het web gevonden. No comments on the quality. Ready?

Als trouwfoto’s ‘fout’ gaan | Hilarische bruidsfoto’s

Het leven bestaat uit dualiteiten: goed…fout…zwart…wit…liefde…haat…
Maar als je dieper inzoomt op de dualiteiten bestaat het leven uit non-dualiteit: alles is precies goed zoals het is.

Waarom kiezen we dan toch vaak voor de perfecte plaatjes aan de buitenkant? Tja… Daar kunnen we een hele studie op loslaten. Gaan we niet doen! Wel belangrijk: embrace it all.

Dé perfecte foto óf toch nét niet?

Kijk eens naar jullie trouwfoto’s van jullie speciale dag. Zijn ze allemaal perfect? Wat is perfect? Hoe kritisch ben je als je jezelf op een foto ziet? Is dat écht nodig of mag je wel ietsjes liever voor jezelf zijn en de touwtjes een beetje laten vieren?

Elke foto is té leuk en vertelt zijn eigen verhaal. Stuk voor stuk uniek. Durf jij de ‘perfectie’ los te laten en ‘de moed van imperfectie’ te omarmen?

Ga je toch voor perfectie? | Hilarische bruidsfoto’s

Als je dan toch voor perfectie gaat bij jullie trouwfoto’s zorg er dan voor dat je de fotograaf kiest die bij jullie past. Tip: bekijk hiervoor meerdere complete reportages van de fotograaf. Dus niet alleen de mooiste foto’s!

Bedenk daarnaast ook wat jullie belangrijk vinden dat er op jullie dag wordt vastgelegd en kijk of de fotograaf dit standaard doet.

Hilarische bruidsfoto’s | Train je lach- en buikspieren

Ook zo een hilarische trouwfoto? Laat ons meegenieten!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Leave a Replay

Scroll naar top