Win de ultieme Happy Bride Package, meer dan €5000,- aan prijzen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Deze giveaway is helaas afgelopen!

Wat kun je winnen 🎉

De bruidsjurk van je dromen, op maat gemaakt? Yours! Een overnachting in een luxe bruidssuite? Got it! Een spectaculaire wedding fotoshoot? Oh yeah!

Laten we ervoor zorgen dat jouw grote dag helemaal perfect wordt.
Zullen we…

Hoe kun je winnen?
Easy! Vul hieronder je gegevens in. Volg de instructies op de pagina en scoor zoveel mogelijk punten. Er zijn regelmatig nieuwe punten te verdienen, daarover krijg je dan een mail!

Let op:
Het is belangrijk dat je alle opdrachten voor punten daadwerkelijk uitvoert, winnaars worden gecontroleerd op al zijn/haar inzendingen en verdiende punten. Zo houden we het eerlijk en leuk! Ook is het zaak dat je echte deelnemers uitnodigt om ook mee te doen. Hier wordt op gescreend. Vals spelen op welke wijze ook lijdt tot diskwalificatie. 

Inschrijven doe je hier 😍

Prijzen 🏆

1. De bruidsjurk van jouw dromen t.w.v. €2.500,- geheel op maat gemaakt.

🏆 1e Plaats Op Het Scorebord

Ook dan kun je gewoon mee doen. Je krijgt dan het bedrag tot een maximum van €2500,- terug! Dit geldt voor alle klanten die op dit moment een jurk in bestelling hebben!

Prinses zijn voor een dag? Laat je betoveren door onze prachtige lijn prinses jurken. Een grote collectie met prachtige ontwerpen.

Bekijk Prinses collectie

Accentueer de vrouwelijke vormen met de prachtige Zeemeermin collectie. De jurken kenmerken zich door de mooie ronde lijnen en soepel om het lichaam vallende stoffen.

Bekijk Zeemeermin collectie

A-lijn jurken zijn een van de meest populaire en geliefde jurken. Het is een model dat iedere vrouw staat. Of je nu voller of slanker bent, onze A-Lijn collectie zorgt voor een WOW-effect.

Bekijk A-Lijn collectie

Schoonheid komt in iedere vorm en stijl. Wij vinden iedereen mooi en omarmen curves. Daarom beschikken wij over een prachtige plus size collectie. Speciaal voor bruiden met een maatje meer.

Bekijk Grote Maten collectie

2. Een spectaculaire fotoreportage t.w.v. €1500,-

🏆 2e Plaats Op Het Scorebord

Trouwfoto’s zijn een blijvende herinnering aan jullie bruiloft en herinneringen zijn onbetaalbaar. De foto’s zijn het enige tastbare wat jullie overhouden van jullie bijzondere dag. Daarom willen wij ervoor zorgen dat deze herinneringen perfect zijn.

Vaak wordt tijdens het bepalen van het trouwbudget te weinig geld vrij gemaakt voor een goede fotograaf. Terwijl een goede fotograaf ervoor kan zorgen dat jullie stralen en dit precies weet vast te leggen. Ze weten exact wat de belangrijkste momenten zijn om te fotograferen en houden rekening met jullie wensen.

3. Een overnachting in een luxe Bruidssuite naar keuze t.w.v. €300,-

🏆 3e Plaats Op Het Scorebord

Wij vinden dat jullie droombruiloft net zo fijn moet eindigen als dat hij begon. Dat kan alleen in een luxe bruidssuite in de buurt van jullie trouwlocatie. Van de magie van overdag, naar de magie between the sheets in jullie king size bed. Cheers! 🥂

Onder 4 willekeurige winnaars met 500 punten of meer verloten wij 😍

  • 🏆 Winnaar 1: Volledig verzorgde bruids make-up ter waarde van €150,- door professionele make-up artist Esra Cantekin
  • 🏆 Winnaar 2: Professionele hair styling ter waarde van €150,- door Glamorous Hairstyling
  • 🏆 Winnaar 3: Bruidsschoenen naar keuze uit de collectie van Alberto Axu Couture
  • 🏆 Winnaar 4: Kroon of tiara naar keuze uit de collectie van Alberto Axu Couture

Iedereen wint ❤

  • 🏆 Inschrijving: Voucher t.w.v €100,- korting op een bruidsjurk uit de collectie van Alberto Axu Couture
  • 🏆1000 Punten: Voucher t.w.v €250,- korting op een bruidsjurk uit de collectie van Alberto Axu Couture (te gebruiken i.c.m. voucher van €100,-)

Bij inschrijving en/of bij het behalen van 1000 punten ontvang je automatisch een voucher (vouchers mogen gecombineerd worden).

Schrijf je in en we sturen je een handig mailtje!

Partners

Esra Cantekin

Professional make-up artist

Glamorous Hairstyling

Professional hair styling

Perspective media

Bruiloft fotograaf

FAQ

Veel gestelde vragen en antwoorden
  1. Jouw speciale link deel je met anderen. Hierin mag je zo creatief mogelijk zijn: Whatsapp groep, Facebook tijdlijn, Instagram Story, Facebook group – noem maar op. Let wel op dat iemand zich niet op het zelfde netwerk begeeft – dit is tegen de regels om valsspelen te voorkomen.
  2. Het is de bedoeling dat diegene die op jouw speciale link klikt zich ook inschrijft via het formulier op de pagina (Zie onderstaande afbeelding).
  3. Zodra dit is gebeurd ontvang je 150 punten. Let op: Het kan even duren voordat je punten updaten.

Geen stress! Je ontvangt alleen punten als de ander op jouw link heeft geklikt, het formulier heeft ingevuld en zijn of haar email heeft bevestigd via de link in de bevestigingsemail. Dit is om spam en valsspelen te voorkomen.Keep in mind! Soms duurt het even voordat je punten zichtbaar worden. Daarnaast hebben wij een systeem dat automatisch valsspelen detecteert en waar nodig ingrijpt. Een voorbeeld hiervan is als je bijvoorbeeld een aantal keer inschrijft op dezelfde computer/telefoon met telkens een ander email adres.

Ons systeem maakt voortdurend calculaties, dus het kan even duren voordat jouw punten zichtbaar worden.

Je ziet deze melding omdat landen buitenom Nederland, België en Duitsland zijn uitgesloten van de win actie.

Stuur een email naar giveaway@albertoaxu.com en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Eindigt over ⏰

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Scroll naar top