HALLOWEEN BRUILOFT! Do you dare? Deze 5 stellen wel…

TRICK OR TREAT! We zitten weer in de griezeligste maand van het jaar. Het is Halloween. De dag dat de overledenen uit de dood herrijzen. We verkleed langs de deuren gaan. Daar waar uitgeholde pompoenen en maneschijn ons licht in de duisternis schenken. En dan … zelfs dan … wordt er nog steeds getrouwd!

De een houdt ervan, rent onder ladders door en knuffelt graag zwarte katten. De ander overbrugt deze maand het liefst diep weggedoken onder de dekens. Sommigen zien hun partner graag in de rol van horrorclown, weer anderen krijgen al een rolberoerte bij het zien van een gewone clown. Je hebt liefhebbers die als het even kan het hele jaar een pompoen met een scalpel te lijf gaan, maar je hebt ook de bangeriken die al beginnen te gillen bij de voorstukjes van een enge film. You Hate It, Or You Love It!

Een ding is zeker, de volgende 5 koppels rocken de Halloween wedding!

Koppel 1. Elegantie meets mysterieus in een mistige Halloween setting

Laten we eerlijk zijn, dit stel rockt hun Halloween wedding. Het is spooky en de details zijn angstaanjagend. Toch intrigeert het je om te blijven kijken en kunnen we niet anders dan de setting stylish noemen. Eerder zagen we al dat de HERFST een prachtig decor biedt voor een romantische en robuuste bruiloft. Het Halloweenthema komt hierin nog perfecter tot zijn recht!

Koppel 2. Halloween vs. unicorn thema

Wie kent ze niet?! De normaal zo lieflijk en iedereen vrolijk makende unicorn. Geliefd onder jong en oud. Een trend die niet uit de mode lijkt te raken. Wat als onmogelijk te combineren leek met een thema als Halloween lijkt nu een match made in heaven. De maskers gecombineerd met de zwarte bruidskleding zijn met recht luguber en creepy te noemen. Het is slechts een simpel detail, maar met een enorme impact!

Koppel 3. Van jeugdliefde naar spooky wedding

Ooit waren ze schoolliefjes en stond hun romance in het teken van zoetsappigheid en sprookjesachtige romantiek. Ze verloren elkaar uit het oog, maar vonden jaren later opnieuw de liefde. Ze legden hun voorliefde voor zwart en gotische stijlen in alle eerlijkheid op tafel. En dan … tja … dan trouw je met je hoofd gestoken in een uitgeholde pompoen en worden de trouwringen bewaard in de holle oogkassen van een doodskop. Voor dit stel dé perfecte manier om de liefde te verzegelen!

Koppel 4. Halloween als favoriete avond van het jaar

Grafzerken, doodskoppen, mist, schemer … voor de meeste mensen alle reden om te maken dat je wegkomt. Voor dit koppel was het dé ultieme combinatie en setting om hun liefde voor elkaar te vereeuwigen. Als in een scene uit een horrorfilm beleefden ze de dag van hun dromen en zorgden ze voor een indruk die niemand ooit nog zal vergeten. Zouden de gasten nog elke nacht getraumatiseerd en badend in het zweet ontwaken uit een nachtmerrie? Of was het een droom om deze trouwerij mee te mogen maken?

Koppel 5. Waar slechts één detail wit mocht zijn

We sluiten af met dit stoere, getatoeëerde koppel die precies wisten hoe je ervoor zorgt dat de bruid het meest opvallende plaatje was tijdens de big day. Waar alles in het zwart gestyled was, was zij als enige in het wit gehuld. Het bruidsboeket dat bestond uit gitzwarte rozen boden hierbij een perfect contrast. Zou jij het durven vangen? Of zou het voelen als een regelrecht ticket naar de volgende Halloween wedding? HalloWedding!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Leave a Replay

Scroll naar top