Grote maten pak

Sta in het middelpunt met onze grote maken pakken

De pakken die we bij ALBERTO AXU maken zijn maatpakken, het is dus mogelijk om een trouwpak in grote maten te laten maken. Zoek jij dus een pak om te trouwen in een grote maat, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kies voor een van de pakken van ALBERTO AXU. Wil je wat inspiratie opdoen voor de pakken, bekijk dan onze complete collectie online.

Fill 1 Maak direct een afspraak

Het maakt niet uit of je nu een kleinere maat of juist een grote maat nodig hebt, je wilt dat je pak er fantastisch uitziet, het gaat tenslotte om de mooiste dag van je leven. Je wilt de show stelen in een maatpak dat uniek is en precies bij jouw stijl als man past. Onze maatpakken zitten echt als gegoten en voelen aan als een tweede huid omdat ze getailleerd zijn. Dit kunnen we ook realiseren wanneer we de pakken in grote maten moeten maken. Uiteraard is het mogelijk om tijdens het maken van het pak bepaalde keuzes te maken. Onze specialisten zullen je hierin begeleiden, zo maken we samen een keuze voor de stijl van het pak, de juiste stoffen in de juiste kleur en de afwerking van het pak.

Voor een pak in een grote maat kies je voor ALBERTO AXU

Alberto en zijn team zijn al meer dan 10 jaar dagelijks bezig om heren van de mooiste maatpakken te voorzien. Wat klein is begonnen in de garage van de ouders van Alberto, is uitgegroeid tot een prachtige zaak met jaarlijks een geweldige collectie jurken en maatpakken in diverse stijlen en kleuren. Het maakt niet uit of je nu trouwt in de zomer of in de winter, we hebben altijd een outfit die perfect bij jou past. Ook als je iets in een grote maat nodig hebt. Wij geloven in de liefde! Niet alleen de maatpakken zijn uitblinkers bij ALBERTO AXU Couture. Het advies wat we geven is net zo belangrijk en we helpen je graag. Het juiste pak in een grote maat maakt dat je werkelijk de show zult stelen op je trouwdag, uiteraard naast je partner die er ook fantastisch uitziet!

Via onze site maak je gemakkelijk een afspraak om verder te praten over een pak in een grote maat. Uiteraard mag je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0) 681 051 725 of stuur ons een e-mail op: info@albertoaxu.com. Onze winkel vind je in Zeist aan de Slotlaan 28 en is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 10:30 tot 17:30. Op zaterdag en zondag kun je in onze winkel terecht van 09:30 tot 17:00. Kies voor ALBERTO AXU Couture en je bent er zeker van dat je een mooi en uniek maatpak zult dragen tijdens jullie trouwdag! Wij wensen je alvast heel veel plezier met uitzoeken van een pak in een grote maat!

Afspraak maken voor je grote maten pak

Via onze site maak je gemakkelijk een afspraak om een grote maten pak op maat te laten maken. Uiteraard mag je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0) 681 051 725 of stuur ons een e-mail op: info@albertoaxu.com. Onze winkel vind je in Zeist aan de Slotlaan 28 en is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 10:30 tot 17:30. Op zaterdag en zondag kun je in onze winkel terecht van 09:30 tot 17:00. Kies voor ALBERTO AXU Couture en je bent er zeker van dat je een mooi en unieke smoking zult dragen tijdens jullie trouwdag! Wij wensen je alvast heel veel plezier met uitzoeken!

Succesverhalen
Denise Koster Zevenhuizen
20/08/2020

Al voordat ik wist dat ik ging trouwen wist ik één ding wel, als ik ooit ga trouwen dan een trouwjurk van Alberto Axu. Bij de eerste keer passen, goed advies gekregen en werd mijn droomjurk op maat gemaakt. Alles was mogelijk en bespreekbaar. Meer dan tevreden en veel complimenten gehad over mijn trouwjurk op onze grote dag! Foto's zijn gemaakt door Michelle Wever Photography - www.michellewever.com

Groetjes Denise
Katinka van Briemen
10/06/2020

Een prachtige jurk bij Alberto gezien die ik wel iets meer naar mijn smaak aangepast wilde hebben. Alles was mogelijk, meerdere keren voor maten opmeten geweest zodat de jurk echt perfect zou zitten. Bij het ophalen van de jurk zat deze perfect en zijn de laatste dingen aangepast. Super tevreden over de communicatie, klantvriendelijkheid en service. Ik raad iedereen aan hier je jurk/pak te halen. Bedankt Alberto en medewerkers!

Groetjes Katinka
Lavina Kilinc
23/08/2019

Ik wilde graag wat foto’s delen van mijn mooiste dag, want wat was ik mega blij met mijn jurk! Bedankt voor het meedenken en het verzorgen van het complete plaatje. Het was absoluut perfect :)

Groetjes Lavina
Demi Blum
14/06/2019

Ontzettend goed en leuk geholpen bij Alberto Axu! Je krijgt alle aandacht en wat zijn de jurken prachtig!! Alles wordt naar wens gemaakt, ik heb mijn droomjurk gevonden! Bedankt Alberto en Raziye

Groetjes Demi Blum
+ 31 (0)6 81 051 725