Exclusieve trouwjurken

Exclusieve bruidsjurken

Bij jij op zoek naar een exclusieve trouwjurk voor je droomdag? Dan helpt Alberto van ALBERTO AXU Couture je graag verder! Samen met Alberto en zijn bruidsstylisten kan jij namelijk de bruidsjurk van je dromen zelf ontwerpen en samenstellen. Met een keuze uit méér dan 1.000 stoffen en talloze designs en mogelijkheden, stel jij zelf dé meeste exclusieve trouwjurk samen. Een trouwjurk waarvan jij zeker weet dat niemand dezelfde heeft. Niet alleen onze stoffen en ontwerpen zijn belangrijk, maar het advies van onze stylisten is nét zo belangrijker. Bij ALBERTO AXU geloven wij dat iedere vrouw zich niet alleen comfortabel, maar ook sexy moet voelen in haar trouwjurk. Een juiste trouwjurk geeft de vrouw immers meer zelfvertrouwen, waardoor ze nóg mooier wordt dan dat ze al is. Ben jij nieuwsgierig naar de verschillende bijzondere trouwjurken die ALBETO AXU Couture te bieden heeft? Dan nodigen wij je van harte uit in onze bruidswinkel in Zeist!

Fill 1 Maak direct een afspraak

Verschillende collecties exclusieve bruidsmode bij ALBERTO AXU Couture

De bruidsjurken van ALBERTO AXU Couture kan je onderverdelen in drie verschillende categorieën: A-lijn, prinses en zeemeermin. De A-lijn collectie wordt getypeerd door haar nauwsluitende taille en uiteenlopende rok. Wanneer jij op zoek bent naar een waar “wow-effect” zijn onze prinsesjurken wellicht perfect voor jou! Als jij graag je heupen en andere rondingen wilt accentueren, is een bruidsjurk uit onze zeemeermin collectie juist erg geschikt!

Wanneer jij je eigen unieke droomjurk wilt samenstellen kan je één van deze ontwerpen als basis nemen. Vervolgens kan jij samen met Alberto bijsturen in de stoffen, de uitstraling, de accessoires en nog veel meer! Als de jurk eenmaal af is, ben jij er 100% zeker van dat niemand anders eenzelfde jurk heeft. Deze unieke bruidsjurk wordt immers op maat voor jou gemaakt, hij is dus écht one of a kind.

Maak direct een afspraak voor je exclusieve bruidsjurk

ALBERTO AXU Couture is op dinsdag t/m vrijdag geopend van 10:30 uur tot 17:30 uur. In de weekenden zijn we geopend van 09:30 uur tot 17:00 uur. Wij zien je graag snel terug in onze prachtige bruidswinkel (van méér dan 400 m2). Alberto en zijn team van bruidsstylisten staan voor de klaar zodat jij jouw exclusieve droomjurk kan vinden. Bovendien heb je ook de keuze uit verschillende bruidsaccessoires die de look helemaal compleet maken! Tot snel!

Afspraak maken
De koffie staat klaar!
Succesverhalen
Denise Koster Zevenhuizen
20/08/2020

Al voordat ik wist dat ik ging trouwen wist ik één ding wel, als ik ooit ga trouwen dan een trouwjurk van Alberto Axu. Bij de eerste keer passen, goed advies gekregen en werd mijn droomjurk op maat gemaakt. Alles was mogelijk en bespreekbaar. Meer dan tevreden en veel complimenten gehad over mijn trouwjurk op onze grote dag! Foto's zijn gemaakt door Michelle Wever Photography - www.michellewever.com

Groetjes Denise
Katinka van Briemen
10/06/2020

Een prachtige jurk bij Alberto gezien die ik wel iets meer naar mijn smaak aangepast wilde hebben. Alles was mogelijk, meerdere keren voor maten opmeten geweest zodat de jurk echt perfect zou zitten. Bij het ophalen van de jurk zat deze perfect en zijn de laatste dingen aangepast. Super tevreden over de communicatie, klantvriendelijkheid en service. Ik raad iedereen aan hier je jurk/pak te halen. Bedankt Alberto en medewerkers!

Groetjes Katinka
Lavina Kilinc
23/08/2019

Ik wilde graag wat foto’s delen van mijn mooiste dag, want wat was ik mega blij met mijn jurk! Bedankt voor het meedenken en het verzorgen van het complete plaatje. Het was absoluut perfect :)

Groetjes Lavina
Demi Blum
14/06/2019

Ontzettend goed en leuk geholpen bij Alberto Axu! Je krijgt alle aandacht en wat zijn de jurken prachtig!! Alles wordt naar wens gemaakt, ik heb mijn droomjurk gevonden! Bedankt Alberto en Raziye

Groetjes Demi Blum
+ 31 (0)6 81 051 725