EEN IJS EN IJSKOUD BRUILOFT THEMA: DISNEY’S FROZEN

‘Let it go, let it go. Can’t hold it back anymore.’ Wat krijg je als je winter + Disney mixt? FROZEN natuurlijk! Dus winter aanbidders opgelet! Er was eindelijk winterweer in Nederland. De regen en wind hadden plaats gemaakt voor koude temperaturen, sneeuw en ijs. Waardoor we met die strakblauwe lucht en lekker warm aangekleed niet anders kunnen dan bekennen dat het winterwonderland toch echt wel zijn charme heeft. Voor de echte ijzige types onder ons: houd je van winter en trouw je een Disney Fan? Of andersom? Of een beetje van beide? Doe hier inspiratie op voor een winter wedding geïnspireerd op je favo winterse Disney film. FROZEN!

IJzige uitnodigingen

Alles wat Elsa met haar blote handen aanraakt bevriest. Haar touch of ice laten we natuurlijk al vanaf de start van het plannen van je bruiloft terugkomen. Samen met een frosty kleur blauw. Te beginnen met het uitkiezen en versturen van de uitnodigingen.

Een sneeuwwit bruidsboeket

Accessoires maken de outfit compleet. Een prachtig bruidsboeket kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. En al klinkt een sneeuwwit bruidsboeket misschien ietwat saai. We weten zeker dat de volgende voorbeelden een WOW-effect teweeg brengen.

Laat Olaf the Snowman de kids entertainen

Kinderen op een bruiloft. Ze horen erbij en daar moet rekening mee gehouden worden. We geven de perfecte oplossing om er toch voor te zorgen de ouders kunnen genieten van jullie feestje. Zonder continue een oogje in het zeil te moeten houden: Olaf. De leukste sneeuwpop ooit.

Something blue

We kennen natuurlijk allemaal dit Engelse versje:
Something old,
something new,
something borrowed,
something blue,
and a silver sixpence in her shoe

Wat een geluk. Blauw is één van de vier lucky charms die de bruid geluk gaat brengen. Dus kom maar op met die touch of blue. Blauw mag echt overal in terug komen.Zing ‘Let it go’ in de karaoke booth

Tegenwoordig zijn erop een heleboel bruiloften photobooths te vinden. Je weet wel, een speciaal plekje waar je de meest (te) gekke foto’s kunt maken. Natuurlijk is een Disneythema altijd perfect om je photobooth accessoires op af te stemmen. Dat raden we je ook zeker aan. Een hilarische variatie hierop is dat je iedereen een eigen vertolking van ‘let it go’ laat blèren in een karaoke booth. Vergeet deze momentjes natuurlijk niet vast te leggen.

Een vorstelijke trouwlocatie

Elsa is een koningin. En koninginnen trouwen natuurlijk in een paleis. Of in een kasteel. Of een burcht. Of in ieder geval een vorstelijke trouwlocatie. We hebben helaas niet allemaal een kasteel tot onze beschikking. Of een koninklijke schatkist om er een te bekostigen. Maak dan jullie favoriete locatie zelf vorstelijk.


Een winterse bruidstaart

Wil je het Frozen thema lekker overdreven laten terugkomen in de bruidstaart? Of liever op een subtiele manier. Vaak zijn de mogelijkheden eindeloos. Een beetje bakker tovert zo een Frozen-waardige taart uit zijn magische handen.


Magische ijssculpturen

Frozen… Elsa the snow queen. Olaf de sneeuwpop. Het kan gewoon niet anders dan dat er iets ijzigs, kouds en winters op de bruiloft terugkomt. In letterlijke zin bedoelen we dan hè. Past een ijssculptuur binnen het budget? Dan gaat dat, naast de bruid natuurlijk, het pronkstuk van de bruiloft worden.

Dé Elsa vlecht als bruidscoupe

Goed nieuws! Bruidsvlechten zijn een trend in 2019. Draag jij je haar in een soortgelijke vlecht als Elsa. Dan ben je niet alleen prachtig, stylish en loyaal aan je Frozen thema. Je bent ook nog eens een modebewuste fashionchick.

And last but not least…DE JURK

Een van de moeilijkste en belangrijkste keuzes die een bride to be moet maken is: de jurk. Elsa’s jurk is blauw. We snappen natuurlijk dat blauw niet altijd je eerste keus zal zijn. Als we denken aan een trouwjurk dan is wit toch wel de kleur. Wil jij toch als prinses Elsa shinen op jouw Frozen wedding? Laat deze waanzinnige foto’s uit de prinsessencollectie je meeslepen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Leave a Replay

Scroll naar top