Fill 1
Naar overzicht
Dit zijn de geldende coronamaatregelen tijdens je bezoek aan onze bruidszaak

Zoals wij eerder hebben aangegeven in onze blog en op social media, werken wij momenteel uitsluitend op afspraak. Gezondheid staat bij ons voorop en wij vinden het belangrijk om ook in deze corona tijd elke bruid en bruidegom veilig te kunnen ontvangen in onze bruidszaak. Om deze reden hebben wij de tijdsduur van onze afspraken verlengd en ook hebben wij een aantal maatregelen opgesteld zodat we iedereen in onze bruidszaak op gepaste afstand kunnen ontvangen en adviseren conform de juiste hygiëne voorschriften.

Aan iedereen die langskomt in onze bruidszaak vragen wij om jullie te houden aan de volgende maatregelen: 

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand; 
  • Het dragen van een mondkapje wordt geadviseerd in de winkel maar is niet verplicht. Onze bruidsstylisten dragen deze wel indien wenselijk;
  • Tijdens de passessie van de bruid/bruidegom is het voor andere bezoekers niet toegestaan om rond te lopen in de winkel. Tijdens het bezoek aan onze bruidswinkel krijgt iedere groep een eigen (zit)plek toegewezen;
  • De pinapparaten worden zowel, voor als na gebruik grondig schoongemaakt;
  • In de bruidszaak hebben wij bij de ingang en op meerdere locaties in de zaak desinfectiegel klaarstaan. Wij vragen iedereen om hier bij binnenkomst en ook regelmatig tijdens het bezoek gebruik van te maken. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor onze bruidsstylisten; 
  • Inpandig nemen wij alle nodige maatregelen aangaande een perfecte hygiëne; 
  • Tijdens een bezoek vragen wij nadrukkelijk om met een gezelschap van in totaal maximaal 5 personen langs te komen, inclusief jezelf. Mocht je toch graag meer mensen willen meenemen tijdens je bezoek, dan vragen wij je om eerst contact met ons op te nemen. 

Bereid je goed voor op een bezoek aan onze bruidszaak

Eindelijk is het dan zo ver, het moment waar je misschien al weken, maanden of zelfs jaren naar uitkijkt: je mag je bruidsjurk gaan uitzoeken! Ondanks de vele coronamaatregelen heten we iedereen nog altijd van harte welkom in onze bruidszaak. Kun je niet wachten om eindelijk de jurk uit te zoeken voor je grote dag? Zorg er dan voor dat je goed bent voorbereid. Waarschijnlijk heb je al weken lang rondgekeken op Instagram en/of Pinterest en zit je vol met ideeën. Om het maximale uit je bezoek aan onze bruidswinkel te halen delen we alvast een aantal tips met je, zodat je precies weet wat je allemaal te wachten staat. 

Voorbereiding

Heb je inmiddels een datum geprikt voor een passessie bij ALBERTO AXU Couture? Zorg dan dat je goed bent voorbereid op je bezoek. Bedenk van te voren alvast wat je ongeveer wilt. In welke jurk zie jij jezelf trouwen? Heeft je trouwdag een bepaald thema of een bepaalde stijl? Er zijn zo veel dingen om over na te denken, dus wij raden aan om hier vroeg mee te beginnen. Je kunt tijdens je pasafspraak verschillende bruidsjurken proberen. Maar voor de bruidsstylist die jou gaat helpen is het makkelijker als je vooraf al kunt aangeven wat je wensen zijn. Zo leert de styliste jou beter kennen en is de kans groter dat jij je droomjurk vindt. 

Pasafspraak

Eindelijk, het moment is daar: je mag bruidsjurken gaan passen! Om de perfecte jurk te kunnen vinden is het allereerst belangrijk dat je je wensen en eisen deelt met onze bruidsstyliste. Daarnaast zal de styliste jou ook een aantal vragen stellen om een beter beeld te krijgen van wie jij bent en wat je wilt. Het is hierbij belangrijk dat je altijd eerlijk bent over wat je wel en niet mooi vindt. Daarnaast raden wij ook altijd aan om eens een jurk te passen die in de eerste instantie misschien niet aan jouw droomplaatje voldoet. Onze ervaring is namelijk dat de kans groot is dat je je hier positief over zult verbazen. En mocht dat uiteindelijk toch niet het geval zijn, dan kun je die specifieke jurk in ieder geval definitief afstrepen. 

Let op: tijdens je bezoek aan onze bruidswinkel vragen we je met nadruk om onze maatregelen netjes op te volgen in verband met ieders gezondheid. 

Gezelschap

Wil je tijdens je pasafspraak graag je iemand of meerdere personen meenemen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Een tip die we je hierbij willen geven is om niet te veel mensen mee te nemen, want dan kan het nog moeilijker worden om een definitieve beslissing te maken. Neem een klein gezelschap mee van maximaal 5 personen naast jijzelf, en kies hierbij voor mensen die dicht bij jou staan en je écht goed kennen. Alleen zij weten precies wat jou goed staat, wat je smaak is en welke jurk letterlijk en figuurlijk op je lijf geschreven is. Maar bind je hier niet 100% op vast, want uiteindelijk is jouw eigen mening natuurlijk het aller belangrijkste.

Let op: tijdens je bezoek aan onze bruidswinkel vragen we je met nadruk om onze maatregelen netjes op te volgen in verband met ieders gezondheid. Ook vragen we je om met niet meer dan 5 personen tegelijk (inclusief jezelf) onze bruidszaak te bezoeken. Mocht je toch graag meer mensen willen meenemen tijdens je bezoek, dan vragen wij je om eerst contact met ons op te nemen.

Wij zorgen voor jouw droomjurk. Naar wens en op maat..

Een trouwjurk moet je met je eigen ogen zien. Die moet je voelen natuurlijk bij je zelf aan zien. Maak daarom een pasafspraak.

+ 31 (0)6 81 051 725