De Zomer bruiloft

Ben jij deze zomer de bruid en nog druk in de weer om de bruiloft helemaal naar jullie wensen te organiseren? Dan geven wij graag een aantal tips en zomerse ideeën om er een sprankelend feest van te maken.

Tegenwoordig is het helemaal trendy om een thema te hangen aan het feest, denk bijvoorbeeld aan elegant, modern, vintage of festival ingerichte trouwlocaties, alles is gericht op het gekozen thema. Nu de bruiloft in de zomer valt zou je ook gebruik kunnen maken van het seizoen met een feestelijk zomers thema.

Het bruidsboeket en tafeldecoratie

De zomer geeft een overdaad aan mogelijkheden in de keuze van de bloemen. Zo kun je kiezen voor vrolijke, kleurrijke of tropische bloemen, maar wil je het wat rustiger houden kun je ook heel goed pasteltinten gebruiken. Bloemen sieren je dag, neem de tijd om een goede samenstelling in soorten en kleuren te kiezen zodat straks het hele plaatje wat jullie voor ogen hadden klopt. Maak desnoods een klein proefboeketje.

Tip: stem je bruidsboeket af met de kleuren van je tafeldecoratie, voor het feest of de receptie.

Bruidstaart

Niet alleen zijn er veel bloemen in de zomer ook fruit is er in overvloed. Wil je een keer iets anders dan de traditionele bruidstaart met veel fondant en marsepein, kijk dan eens uit naar een variant met veel vers fruit. Ook de opstelling van de taart kan een heel zomers karakter hebben.

Drankjes

In de zomer kun je natuurlijk prima je drankjes aanpassen aan de zomerse temperaturen. Denk hierbij aan mooie coctails met of zonder alcohol. Coctails kun je voorzien van een bolletje ijs of versieren met mooi vers fruit. Het leuke aan coctails is dat je deze in allerlei kleuren kunt maken en daarom zien ze er zo fris en vrolijk uit en ze smaken natuurlijk ook nog eens erg lekker.

De zomer als thema voor je bruiloft geeft genoeg inspiratie voor de aankleding van het feest en het vervoer, bijvoorbeeld een open koets, een cabriolet of gewoon op de fiets.

Ook de uitnodigingskaarten kunnen een zomers tintje hebben en je kunt je feest buiten vieren.

Geef je gasten een zomers aandenken en draai lekkere zomerse muziek , trakteer op zomerse hapjes en zorg dat iedereen een zomers humeur heeft dan wordt het vast een groot feest met vrolijke en hartverwarmende momenten, het is tenslotte jullie BRUILOFT!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Leave a Replay

Scroll naar top