CUPIDO IS TAKING OVER: VALENTIJNS AANZOEKEN… PART II

Daar zijn we weer. Nu nog maar een paar dagen verwijdert van Valentijnsdag. Of we het maar commercieel gedoe vinden. Enorm en over the top cliché. Of een ik-vind-dat-we-elkaar-op-normale-dagen-ook-moeten-laten-zien-dat-we-van-elkaar-houden attitude hebben. Stiekem vinden we het vast altijd wel leuk om toch iets te krijgen op Valentijnsdag. Vorige week hebben we jullie al overladen met ideeën hoe je de liefde van je leven ten huwelijk kunt vragen. Heb je er nog niet genoeg van? Hier komt de volgende lading.

Huwelijksaanzoek op Valentijnsdag

Je hoeft echt niet zo origineel mogelijk te zijn. En wie heeft ooit beweerd dat clichés stom zijn? De vraag stellen aan je grote liefde is al mooi genoeg. Of gevraagd worden door the one and only. Blijft dicht bij jezelf. Dat advies geven we je mee. Dit is het tweede blog waarin we je overspoelen met de meest uiteenlopende huwelijksaanzoeken. Speciaal voor op Valentijnsdag. Of ach…misschien ook wel passend voor alle andere dagen van het jaar ;).

Je debuut op het witte doek

Datenight op Valentijnsdag. Dan gaan de alarmbellen vast nog niet van rinkelen. Toch? Maar daar zit je dan. Innig gearmd, met zowel je lover als met die bak popcorn. De voorstukjes beginnen. En ineens zie je iemand op het grote scherm met een veel te bekend gezicht. Een romantische film met een script speciaal geschreven voor jou.


Je eigen sprookje in Disneyland Parijs

Voor de diehard Disney fans is dit een droomlocatie om ten huwelijk gevraagd te worden. Vuurwerk dat tot hoog boven het Disney paleis uiteenspat op de achtergrond. Mickey Mouse als getuige van het aanzoek. Prachtig!

Een romantische binnen picknick

De ultieme romanticus kan zelfs van een kartonnen doos nog een romantische gelegenheid maken. Laat staan van je eigen vertrouwde huisje. Een binnen picknick is intiem, gezellig en super geschikt om dé vraag te stellen.

Hoteldebotel in de achtbaan

Daredevils en snelheidsfanaten opgelet. Doet jullie liefde het goed onder extreme omstandigheden, snelheid en actie. Verzegel het dan met een ring op een moment waarin die drie facetten samenkomen. Denderend in een achtbaan. Helemaal leuk als je na de rit de foto’s gaat bekijken.


Poëtische graffiti

Een openbare muurgraffiti is natuurlijk een beetje rebels en tegen de regels in. Maar liefde kent geen grenzen en laat zich niet temmen. En wie weet heb je op je eigen terrein een muurtje die wel een poëtische touch kan gebruiken.

Schatkaart, vindt de liefde

Geef je grote liefde een kaart met een route die leidt naar een schat. Zet een romantische weg uit met foto’s van jullie samen, herinneringen en lieve verassingen. Tot hij of zij eindelijk bij de eindbestemming op de kaart is aangekomen. En raadt eens wat de schat is…

Een aanzoek met uitzicht

Ben je op een mooie en bijzondere plek op Valentijnsdag? Misschien ben je aan het reizen samen. Struin je door een prachtige stad. Of maak je een heerlijke wandeling. Wat je ook doet of waar je ook bent. Is je uitzicht perfect? Dan is het moment dat ook.

Ontsnap uit een escaperoom en vindt de liefde

Je hebt een uur de tijd om te ontsnappen uit een kamer. De ene aanwijzing leidt tot de andere. De tijd blijft tikken. Maar je komt steeds een stapje dichterbij. Tot je eindelijk de cijfercombinatie hebt ontrafeld van de kluis waar de sleutel naar jouw vrijheid in zit. Alleen, het is geen sleutel. Het is een ring.

To the moon and back

‘I love you to the moon and back’. Een uitdrukking die we allemaal kennen. Is het helder buiten op Valentijnsdag? Neem je geliefde mee om samen naar de sterren te kijken. Wie weet zien jullie er een nog bijzonderder dan een vallende ster.

Creatief met rozen en lichtjes

Rozen, kaarsjes en lichtjes. De perfectie drie-eenheid voor Valentijnsdag. En voor een ontzettend romantisch aanzoek. Deze drie factoren, vooral gecombineerd, zijn een gegarandeerde ‘JA!’

On stage van je favoriete artiest

Als je dit wil realiseren moet je of ontzettend veel geluk hebben of enorm goede connecties. Maar als je het dan ook voor elkaar hebt, dan wordt het een aanzoek om nooooooit te vergeten!

Ooit gehoord van een skywriter?

Skywriters zijn de Picasso’s in de lucht. Behendig in hun vliegtuig maken ze kunstwerken aan de heldere hemel. Of schrijven aan je wederhelft een liefdesbrief op hoogte.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Leave a Replay

Scroll naar top