CUPIDO IS TAKING OVER: VALENTIJNS AANZOEKEN… PART I

CUPIDO AAN HET WOORD: Valentijn staat weer voor de deur. Of we het maar commercieel gedoe vinden. Enorm en over the top cliché. Of een ik-vind-dat-we-elkaar-op-normale-dagen-ook-moeten-laten-zien-dat-we-van-elkaar-houden attitude hebben. Stiekem vinden we het vast altijd wel leuk om toch iets te krijgen op Valentijnsdag. En als we dan toch aan het biechten zijn. Dan fluisteren we tussen neus en lippen stiekem door dat ten huwelijk worden gevraagd op Valentijnsdag toch wel de ultieme blijk van liefde is.

Huwelijksaanzoek op Valentijnsdag

Je hoeft echt niet zo origineel mogelijk te zijn. En wie heeft ooit beweerd dat clichés stom zijn? De vraag stellen aan je grote liefde is al mooi genoeg. Of gevraagd worden door the one and only. Blijft dicht bij jezelf. Dat advies geven we je mee. De aankomende twee blogs gaan we je overspoelen met de meest uiteenlopende huwelijksaanzoeken. Speciaal voor op Valentijnsdag. Of ach…misschien ook wel passend voor alle andere dagen van het jaar ;).


Schrijf het in de sneeuw

Ben je tijdens Valentijn op wintersport dan moet dit geen probleem worden. Maar ben je gewoon in ons kouwe kikkerlandje? En het heeft net als afgelopen week flink gesneeuwd? Dan is het bijna zonde om hier geen gebruik van te maken als je toch al van plan was een aanzoek te gaan doen. Genoeg manieren om dit aan te pakken. Neem je lief bijvoorbeeld mee op een romantische wandeling die eindigt bij jouw aanzoek. Geschreven in het witte goud.


Je favoriete bordspel

Is het alweer tijd voor game night? Er valt veel te winnen dit keer. Speel samen jullie favoriete spel. Dit keer, als je langs ‘start’ komt krijg je geen 200 piek, maar… een prachtige ring.

Een vraag op hoogte

‘This is your captain speaking: Love is in the air!’ Tripje gepland met Valentijn? Vliegen jullie naar de bestemming? Eenmaal hoog in lucht en nadat het standaard riedeltje van de stewardessen is geweest is het your time to shine. Eigen je (natuurlijk in overleg) de speaker even toe. And pop the question…

Of diep in de zee

De onderwaterwereld is kleurrijk, adembenemend en betoverend. Het perfecte decor om je aanzoek te doen. Praten is natuurlijk lastig met een zuurstofmasker op, maar daar weten de creatievelingen onder ons vast wel wat op te vinden.

Iedereen zegt ‘ja’ tegen een donut

Hallo zoetekauwers! Krijgt jouw lief dezelfde weke knietjes bij het zien van dit lekkers als van jou in een ontbloot bovenlichaam? Dan weet je wat je te doen staat. Combineer die twee factoren en niemand die nu nog nee zegt.

Verrassing voor de schone slaapster

Schuif de ring om de vinger van je sleeping beauty. Zie je al voor je hoe hij of zij ’s ochtends wakker wordt. Met een slapend gezicht voelt dat er iets om de vinger zit. Kijkt…en…’I do, I do, I dooo’

Boeken zijn niet stoffig

Heerlijk toch?! Eindelijk wat tijd voor jezelf. Lekker warm weggedoken in je favoriete hoekje op de bank. Dekentje over, wat te snaaien, een heerlijk drankje en niet te vergeten dat nieuwe boek wat je zojuist van je lover hebt gekregen. Je slaat de eerste pagina om en…WOW…een ring.

Knussig in een Photo Booth

Dit is toch echt wel de perfectie manier om de reactie van je lief voor eeuwig vast te leggen precies op het moment dat je de vraag stelt.

Meet…het Flipboekje

Kennen het Flipboekje al? Dit is een boekje waar je de pagina’s langs je duim laat glijden, waardoor het lijkt alsof de tekeningen gaan bewegen. Je ziet bewegend beeld als in een tekenfilm. In dit boekje kun je jullie love story laten afbeelden en eindigen met een aanzoek.

Pas verhuist? Schrijf het op de muren

Net een nieuw huis? En al flink lopen behang krabben? Voordat je een nieuw kleurtje op de muren gooit of een ander behang gaat plakken is het tijd om even een pauze in te lassen van al dat klussen. Het moment om de liefste teksten op te muur te schrijven en daarna op een knie te gaan.

Hulp van je viervoeter

Dieren doen het altijd super goed bij een aanzoek. Dus een beetje hulp van je harige beste vriend kan geen kwaad.

Of je gevleugelde vriend

Is je wederhelft meer een vogelliefhebber? Hoe tof is het dan om hem/haar mee te nemen naar een valkenier. Vaak zijn de vogels zo goed getraind dat ze met gemakt met de ring in hun poot op de arm van je lover neerstrijken.

Er gaat niks boven een krant

Noem het ouderwets, maar er zijn er genoeg die nog steeds een papieren krant boven het virtuele dagblad kiezen. Als je toch weet dat je lief de krant van voor naar achter, letter voor letter, helemaal leest. Hoe leuk zou het dan zijn dat hij of zij de eigen naam ineens tegenkomt in een romantische advertentie?!

Kopje koffie of thee?

Vind je al die poespas maar niks en past een over the top huwelijksaanzoek niet in jullie straatje? Maak een alledaags kopje koffie er dan een om nooit te vergeten.
Of wat dacht je van die persoonlijke theezakjes? Die je kunt costumizen met de liefste boodschapjes.


Een ballon in de lucht of op de grond

In een luchtballon hoog in de lucht, terwijl je over de meest prachtige landschappen voert is toch perfect voor een mooi aanzoek. Toch is het ook prachtig om binnenin de ballon zelf op een knie te gaan. Kun je daar geen voorstelling van maken? De afbeeldingen spreken voor zich.

Zit jouw ideale aanzoek er nog niet tussen? Of heb je suggesties of misschien zelf wel ervaring met een perfect aanzoek? Laat het ons weten en misschien staat jouw aanzoek er volgende week ook wel tussen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Leave a Replay

Scroll naar top