Fill 1
Naar overzicht
CORONA MAATREGELEN, VAKANTIE & NIEUWE COLLECTIE / PASAFSPRAAK TROUWJURK & TROUWPAK

❗️NIEUWS EN INFO PASAFSPRAAK TROUWJURK & TROUWPAK❗️

23-7-2021 Even een nieuwe update wat betreft het aantal personen wat je mag meenemen tijdens het moment van “Say Yes to The Dress”!

Bij ons mag je maximaal 5 personen meenemen naar je pasafspraak. Uiteraard mag je wel video-bellen met familie/vrienden, die waarschijnlijk met smart staan te wachten op een belletje🤗 Wil je meer dan 5 personen meenemen, dat kan alleen op aanvraag via mail. Meer info: info@albertoaxu.com

Wegens corona is het het afgelopen jaar een lastige tijd geweest om je bruiloft te vieren, deze kon daardoor ook niet altijd doorgaan door de aangepaste maatregelen. Wij begrijpen dat dit erg vervelend was voor jullie, maar ook voor ons. Gelukkig is vanaf juli 2021 het trouwseizoen weer begonnen en vinden er weer steeds meer bruiloften plaats. Yess!!

Bij ons in de bruidswinkel gelden er geen maatregelen meer, dat betekent dat een mondkapje niet langer verplicht is en je geen rekening hoeft te houden met het aantal mensen dat je meeneemt. Natuurlijk houden we nog wel rekening met de 1,5 meter regel. In de winkel staan flesjes desinfectiemiddel, mocht je dat fijn vinden kun je dat altijd gebruiken.

Wij werken altijd op afspraak, dus wat dat betreft is er niets veranderd. Je kunt je afspraak maken via de website, mail, of je kunt ons even appen/bellen op: 06-81051725.

Wegens de vakantieperiode zijn wij gesloten vanaf 8 augustus t/m 26 augustus. 27 augustus zijn wij weer geopend en staan wij klaar om je te helpen met het uitzoeken van jouw droomjurk!

PS: hou onze social media kanalen in de gaten, wij fotograferen 25 augustus onze nieuwe trouwjurken collectie 2022! Het hangt natuurlijk klaar om te passen vanaf 27 augustus!

♥️Liefs Team ALBERTO AXU

Wij zorgen voor jouw droomjurk. Naar wens en op maat..

Een trouwjurk moet je met je eigen ogen zien. Die moet je voelen natuurlijk bij je zelf aan zien. Maak daarom een pasafspraak.

+ 31 (0)6 81 051 725