Fill 1
Naar overzicht
Bruidszaak vanaf 4 april weer open. Dit is wat je moet weten:

Op zaterdag, zondag en dinsdag

We leven in onzekere tijden. Wat vinden wij het met zijn allen lastig om zo goed mogelijk door deze moeilijke periode te komen. Bij Albert Axu staat gezondheid absoluut voorop en daarom hebben wij eerder besloten onze bruidszaak te sluiten. Dit gaf ons de ruimte om na te denken. Als deze ellende voorbij is gaan wij er natuurlijk vanuit dat bruiloften weer volop plaats zullen vinden. Daar hoort natuurlijk de jurk en pak van je dromen bij!

Uitsluitend op afspraak, gezondheid voorop!

Vanaf zaterdag 4 April gaan wij weer open. Tot 28 April is het mogelijk om je afspraak in te plannen op zaterdag, zondag en dinsdag. Gezondheid staat bij ons absoluut voorop. Zodoende werken wij uitsluitend op afspraak en houden we met zijn allen gepaste afstand. Natuurlijk nemen wij extra hygiene maatregelen. Enkele belangrijke onderdelen daarvan:

Extra maatregelen:

  • We houden rekening met de (minimale) 1,5 meter afstand.
  • De pinapparaten worden zowel, voor als na gebruik, goed schoongemaakt.
  • Op verschillende plekken is desinfectiegel klaargezet. We vragen onze klanten bij binnenkomst hier gebruik van te maken. Dit geldt ook voor onze stylisten. Ook tijdens de afspraak vragen we dit regelmatig te doen.
  • Inpandig nemen we alle maatregelen die nodig zijn aangaande een perfecte hygiëne.
  • Maximaal 5 personen meenemen naast jezelf, mocht je meer willen (in overleg), gelieve mailen.

Samen kunnen we dit! Plan daarom gerust je afspraak, dan zorgen we dat alles perfect verloopt! Na 28 April bekijken we uiteraard opnieuw de situatie en zullen we jullie op de hoogte stellen van het vervolg.

Liefs,
Alberto en Team ALBERTO AXU Couture!

Wij zorgen voor jouw droomjurk. Naar wens en op maat..

Een trouwjurk moet je met je eigen ogen zien. Die moet je voelen natuurlijk bij je zelf aan zien. Maak daarom een pasafspraak.

+ 31 (0)6 81 051 725