Bruidsshow!

& grote opening vernieuwde bruidszaak in Zeist

29.12.2019

13.00 - 21.00 uur

De bruidsshow is volledig volgeboekt.

Een dag vol beleving..

Modeshows, photobooth, supercars, heel veel lekkers, make-up en nog veel meer! Een bruidsshow waar je bij wil zijn! Ga je in 2020 trouwen? Dan kun je deze dag alvast de nieuwe collectie trouwjurken zien, maar ook hele dikke prijzen winnen! Op deze pagina vind je meer informatie en kun je je plekken reserveren voor deze vette show!

Zowel de middag- als avondshow is volledig volgeboekt! Reserveren is niet meer mogelijk.

Reserveren

2 x Modeshow

Raak geïnspireerd door onze nieuwe collectie bruidsjurken en ontdek onze vernieuwe bruidszaak.  Er zijn deze dag twee shows, namelijk om 14.30 uur en om 19.30 uur. Schrijf je in op deze pagina en kies daarbij de tijd. Vol = Vol!

Let op: reserveren is verplicht i.v.m. het beperkte aantal plaatsen. Er zijn nog plaatsen beschikbaar..

Dikke prijzen!

  • Eerste prijs: €2000,-

  • Tweede prijs: €1000,-

  • Derde prijs: €500,-

Ter ere van onze vernieuwde bruidsmode zaak, geven wij drie waanzinnig mooie prijzen kado. Dit in de vorm van geweldige geldbedragen te besteden aan een trouwjurk op maat in 2020 bij Alberto Axu. Bij binnenkomst ontvang je jou persoonlijke lot die je in ‘de koker’ mag stoppen. S’avonds na afloop van de bruidsshow zullen wij de winnaar live op Facebook bekend maken. Aanwezig zijn bij een van de bruidsshow’s is meedoen! Een unieke kans die de bruidsshow nog meer de moeite waard maakt!

Photo & Video by Ehsan

Bekijjk website. Ehsan is een ervaren foto -en videograaf. En legt jouw bruiloft als geen ander vast. Tijdens onze bruidsshow zal Ehsan aanwezig zijn voor vragen en informatie.

Buena Vida Supercars

Buena Vida Supercar Verhuur

Een hele dikke auto op je bruiloft? Dat wil je! Tijdens onze bruidsshow zal Buena Vida aanwezig zijn voor vragen en informatie. Ook is er een dikke supercar aanwezig!

Fotobooth SelfieToGo

SelfieToGo is aanwezig met een Fotobooth. Dit onder aanwezigheid van Instagram Influencer Michelle Agerbeek.

Dj Amir Ghavami

Dj Amir Ghavami is aanwezig met zijn lekkere sounds. Laat je verrassen door zijn DJ kwaliteiten!

Heel veel lekkers van Sweethapje!

Sweethapje  verzorgt tijdens de bruidsshow de lekkernijen. Gemaakt met hoogwaardige & Pure ingrediënten maken zij de lekkerste dingen.

Magnifique Beauty

​magnifiquebeauty

Een proefkapsel of proefmake-up?! Tijdens deze mooie dag kun je je door de beste stylisten met wie Alberto heeft samen gewerkt tijdens zijn bruidsjurken collectie opnames proef make up of een proefkapsel laten zetten.

Hadi Hashemi

Hadi Hashemi staat bekend om zijn geweldige muzikaliteit. Met zijn viool weet hij vele harten te winnen. Tijdens de bruidsshow aanwezig, ook voor informatie op je bruiloft en natuurlijk de prachtige muziek die hij maakt.

Decoratie by HeavenEffects

Heaven Effects Zal onze vernieuwde bruidszaak voorzien van prachte aankleding. Ook kun je je natuurlijk laten informeren voor de aankleding op je eigen bruiloft!

Jemima Makeup

Bekijjk website. Jemima zal tijdens deze show prachtige proef make up verzorgen. Uiteraard kun je ook terecht voor leuke tips, weetjes en beauty hacks

Ahmet Bozdag

Bekijjk website. Ahmet Bozdag Hair & Beauty Academy is gespecialiseerd in het creëren van de bruidskapsels. Tijdens deze dag kan je terecht voor een proefkapsel, of simpelweg tips en advies!

& nog veel meer!

Tijden: 13:00 - 21:00

Locatie: Slotlaan 28, 3701 GL Zeist

Scroll naar top