Bruidspak

Sta in het middelpunt met onze bruidspakken op maat

Zoek jij naar het allermooiste bruidspak wat precies bij jou past? Voor jullie grote dag kan het haast niet anders dat je iets speciaals zoekt. Je wilt naast je partner stralen, daar hoort een bruidspak bij wat precies bij je past en wat heerlijk zit. Bij ALBERTO AXU maken we de mooiste bruidspakken op maat. De bruidspakken voor mannen die we maken zitten echt als gegoten en voelen aan als een tweede huid. Dit is natuurlijk ideaal voor je trouwdag, als je een pak aan hebt wat lekker zit, voel je je beter en zul je echt de show stelen. De bruidspakken zijn van de beste kwaliteit en zijn getailleerd. Omdat alle trouwpakken in onze collectie maatpakken zijn, maakt het mogelijk om ook een smoking van het pak te kunnen maken. De kosten van een maatpak zijn afhankelijk van de keuzes die je maakt voor jouw maatpak. Samen met jou gaan we op zoek naar het bruidspak wat precies bij jouw stijl past.

Fill 1 Maak direct een afspraak

Bruidspakken van Alberto Axu

We maken zorgvuldige keuzes voor de stof van het pak, zo zijn er diverse materialen en tal van kleuren om uit te kiezen. Daarnaast is er nog de stijl van het pak. Kies je voor een wat meer traditioneel pak, of ga je misschien wel voor een smoking? Er is vanalles mogelijk en uiteraard zullen we je begeleiden en adviseren tijdens dit proces. Verder zullen we samen met jou een keuze maken voor de voering van het pak en de knopen die we op het pak zullen maken. Al deze elementen samen zorgen voor een uniek bruidspak wat speciaal voor jou is samengesteld. Om het bruidspak voor mannen helemaal one-of-a-kind te maken, zetten we nog de puntjes op de i. We zetten een mooie tekst aan de binnenkant van je jasje en aan de binnenkant van je kraag. Het overhemd van het pak, die maken we ook op maat. Het kan niet zo zijn dat je een fantastisch getailleerd maatpak hebt en dan een regulier overhemd onder het pak draagt. Dit moet op elkaar aansluiten. Op het overhemd zetten we nog je initialen of heb je liever de trouwdatum? Het is allemaal mogelijk!

Afspraak maken voor je bruidspak

Je maakt gemakkelijk op onze site een afspraak. Verder kun je telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0) 681 051 725 of we zijn te bereiken via e-mail op: info@albertoaxu.com. Onze winkel vind je in Zeist aan de Slotlaan 28 en is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 10:30 tot 17:30. Op zaterdag en zondag kun je in onze winkel terecht van 09:30 tot 17:00. Kies voor ALBERTO AXU Couture en je bent er zeker van dat je een mooi en uniek trouwpak zult dragen op jouw trouwdag!

Heren zijn bij ons aan het juiste adres voor een strak gesneden bruidspak op maat. De levertijd van onze bruidspakken zijn gemiddeld zes tot zeven weken. Komt jullie grote dag al snel dichterbij en heb je geen zeven weken meer de tijd? Het is ook mogelijk om met spoed iets te laten maken, dan zal het ongeveer vier weken duren om je bruidspak te realiseren. Als je heel veel haast hebt bij het maken van het bruidspak, twijfel dan niet te lang en stuur ons direct een mail of bel naar 0681051725. Wil je nog even wat inspiratie opdoen voor de verschillende bruidspakken voor mannen? Bekijk dan ons volledige overzicht trouwpakken.

Succesverhalen
Denise Koster Zevenhuizen
20/08/2020

Al voordat ik wist dat ik ging trouwen wist ik één ding wel, als ik ooit ga trouwen dan een trouwjurk van Alberto Axu. Bij de eerste keer passen, goed advies gekregen en werd mijn droomjurk op maat gemaakt. Alles was mogelijk en bespreekbaar. Meer dan tevreden en veel complimenten gehad over mijn trouwjurk op onze grote dag! Foto's zijn gemaakt door Michelle Wever Photography - www.michellewever.com

Groetjes Denise
Katinka van Briemen
10/06/2020

Een prachtige jurk bij Alberto gezien die ik wel iets meer naar mijn smaak aangepast wilde hebben. Alles was mogelijk, meerdere keren voor maten opmeten geweest zodat de jurk echt perfect zou zitten. Bij het ophalen van de jurk zat deze perfect en zijn de laatste dingen aangepast. Super tevreden over de communicatie, klantvriendelijkheid en service. Ik raad iedereen aan hier je jurk/pak te halen. Bedankt Alberto en medewerkers!

Groetjes Katinka
Lavina Kilinc
23/08/2019

Ik wilde graag wat foto’s delen van mijn mooiste dag, want wat was ik mega blij met mijn jurk! Bedankt voor het meedenken en het verzorgen van het complete plaatje. Het was absoluut perfect :)

Groetjes Lavina
Demi Blum
14/06/2019

Ontzettend goed en leuk geholpen bij Alberto Axu! Je krijgt alle aandacht en wat zijn de jurken prachtig!! Alles wordt naar wens gemaakt, ik heb mijn droomjurk gevonden! Bedankt Alberto en Raziye

Groetjes Demi Blum

Neem voor een bruidspak contact op

Alberto en zijn team zijn al meer dan 10 jaar dagelijks bezig om heren van de meest bijzondere trouwpakken te voorzien. Wat klein is begonnen in de garage van de ouders van Alberto, is uitgegroeid tot een prachtige bruidsmodezaak met jaarlijks een geweldige collectie jurken en maatpakken in diverse stijlen en kleuren. Het maakt niet uit of je nu trouwt in de zomer of in de winter, we hebben altijd een outfit die perfect bij jou past. Wij geloven in de liefde! Niet alleen de pakken zijn uitblinkers bij ALBERTO AXU Couture. Het advies wat we geven is net zo belangrijk. Het juiste bruidspak op maat maakt dat je werkelijk de show zult stelen op je trouwdag, uiteraard naast je partner die er ook fantastisch uitziet!

Via onze site maak je gemakkelijk een afspraak. Uiteraard mag je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0) 681 051 725 of stuur ons een e-mail op: info@albertoaxu.com. Onze winkel vind je in Zeist aan de Slotlaan 28 en is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 10:30 tot 17:30. Op zaterdag en zondag kun je in onze winkel terecht van 09:30 tot 17:00. Kies voor ALBERTO AXU Couture en je bent er zeker van dat je een mooi en uniek bruidspak op maat zult dragen tijdens jullie trouwdag! Wij wensen je alvast heel veel plezier met uitzoeken!

+ 31 (0)6 81 051 725