Bruidsjurken trends 2019: Welke bruidsmode trends zijn hip and happening in 2019

2019 is alweer bijna 2 maanden onderweg. Tijd voor een bruidsmode trend update! We kunnen je verklappen dat de trends heel uiteenlopend zijn. Je zult niet snel een modeflater slaan voor het altaar. Van traditionele classy modellen tot hip, kort en sexy. Van een kleine koninklijke knipoog tot metal of 3D effecten. 2019 zal een jaar gaan worden waarin iedere bruid een trouwjurk kan vinden die op haar lijf geschreven is.

Alles wat je als bruid moet weten over de modetrends van 2019

Of je nu iemand bent die altijd nauwlettend alle modetrends in de gaten houdt of juist iemand bent die liever gaat voor een tijdloze jurk. Dé jurk vinden die perfect is voor jou is van levensbelang. Alle inspiratie is dan ook welkom. Toch? De keuze is reuze en de trends uiteenlopend. So here we go…

Royal wedding dress virus

De nasleep van de 2018’s royal wedding is nog steeds merkbaar en royaal doorgedrongen in de bruidsmode trends van 2019. Eerder werd Meghan Markle’s ‘messy bun’ als besproken. Maar niet alleen haar ‘messy’ gekapte coupe inspireerde bruidskapsel trends 2019 in modeland. Meghan maakte een waar fashionstatement en haar keuze voor een ingetogen bruidsjurk met een simpel design deed veel stof opwaaien. You hate is or love it! Team Love liet zich inspireren en daarom is Markle’s gown tot de bruidsmode trends van 2019 doorgedrongen.

Jumpsuits voor de bruid zijn hot

Ben jij meer een stoere fasionchick dan de girly girl? Vind jij een bruidsjurk leuk voor een ander, maar niet voor jezelf? Dan is deze trend op jouw lijf geschreven. Deze stylish ontworpen broeken of jumpsuits zijn vrouwelijk, chique en vestigen nog steeds alle aandacht op jou.

Trouwjurken met T-shirt sleeves vs Longsleeves

T-shirt mouwen en longsleeves. Beiden zijn doorgedrongen tot de bruidsmode trends van 2019 en vechten om een plek in de top. Wat vinden jullie mooier?
Ook met de sleeves kun je alle kanten op. Van extreem lang. Nauwsluitend om je armen. Of juist losjes gedragen. Eén ding is zeker: bruidsjurken met lange of t-shirt mouwen gaan we veel terugzien dit jaar.


De trouwjurk. Diepe V-hals: hot hot hot, hoge hals, still sexy

Ook deze twee tegenstrijdigheden zal je dit jaar terugzien. Een jurk die veel onthult en niet veel aan de verbeelding overlaat behoort zeker tot de trends van 2019. Vooral in het voorjaar en de zomerse maanden. Gaan we meer richting het najaar dan groeit het decolleté met ons mee en kan zich zelfs ontpoppen tot een stijlvol en subtiel kolletje.


De metallic bruidsjurk

De metallic dress 2019. Klinkt nogal futuristisch. Niet waar? De stof van de jurken zijn doorweven met metalen garen. Denk aan goud, silver, tin of rose. Deze metalen applicaties geven de jurk een extra dimensie en een glitter effect. Zonder dat het over the top is.

Trouwjurken met bloemige 3D-effecten

Met bloemige 3D-effecten krijgt de bruidsjurk een stoere en hippe uitstraling. Ben je niet echt een bloemig type? De 3D-effecten zijn er in alle vormen en maten. Denk aan pareltjes, sterretjes of blaadjes. Er is vast een effect perfect voor jou.


Upgrade de bruidsjurk met een modieuze capes

Is een bruidsjurk die nauwsluitend over je lichaam valt helemaal jouw ding? Zorg dan met een cape of sleep voor een extra dramatisch effect tijdens de ceremonie. Is het hoge woord er eenmaal uit en wordt het tijd om met de voetjes van de vloer te gaan? Put the cape aside en je kunt lekker los.

De wederopstanding van de baljurk

Big, bigger, biggest! Maar ook de meer summiere baljurken mogen er zijn. Waar je ook voor gaat, de baljurken zijn weer hip and happening dit trouwseizoen. Altijd al gedroomd van een sprookjesachtige prinsessen bruiloft? Aan de jurken zal het in ieder geval niet liggen. Gecombineerd met de andere genoemde modetrends: t-shirtmouwen, cut-outs of off-shoulder mouwtjes, zijn baljurken de ultieme eyecatchers. Met trots presenteren wij Alberto Axu’s Prinses Collectie:


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Leave a Replay

Scroll naar top