‘Liefde is geven en nemen. Dé mooiste full-time job!’ | Bruidje van de maand Malou Ersoz

‘From the way you smile
To the way you look
You capture me
Unlike no other’

Zij voelde zich vereerd, hij was een knappe verschijning. Toch was het geen liefde op het eerste gezicht. Een relatie was ook niet dat waar zij op dat moment voor open stond. En toch na een paar weken daten was daar hun eerste kus, in de auto na een gezellig avondje uit.

Ze stapte uit en slaakte zachtjes een vreugde kreetje! Vanaf dat moment was het aan! en vlogen de vlinders rond op plekken waar ze het bestaan niet eens van af wist.‘Toen wist ik het: hij is mijn ware.’

Malou Ersoz |Bruidje van de maand Alberto Axu februari 2018

‘I won’t leave you
Always be true
One plus one, two for life
Over and over again’

Hij is niet alleen haar partner, maar ook haar maatje en de beste vader voor haar kinderen die ze keer op keer weer zou kiezen! Yes, zelfs met zijn loei harde gesnurk.

‘Ook ik heb mijn dingetjes, zoals het feit dat ik veeleisend kan zijn: als ik iets wil dan wil ik dat ook graag nu! Of het zoeken als kip zonder kop naar spulletjes die ik niet meer kan vinden. Daarvoor bel ik hem zelfs op zijn werk, om te vragen waar ‘ik’ iets gelaten heb.

‘Liefde is geven en nemen.’ | Bruidje van de maand Malou Ersoz

‘Don’t ever think I need more
I’ve got the one to live for
No one else will do
And I’m telling you
Just put your heart in my hands’

Als klein meisje droomde ze al van haar bruiloft. Eerst trouwen, dan kinderen krijgen… Dat liep net even ietsjes anders. Eerst mocht ze moeder worden van 3 pracht kinderen.

THANK GOD ging hij na ruim acht jaar toch, samen met hun oudste dochter, op zijn knieën om haar ten huwelijk te vragen. Onder de mooiste sterrenhemel die je je maar kunt voorstellen tijdens een vakantie in Turkije zei ze volmondig ja.

Bruidje van de maand Alberto Axu februari 2018 | Malou Ersoz

‘I promise it won’t get broken
We’ll never forget this moment
It will stay brand new
I’ll love you
Over and over again’

De trouwjurk van haar dromen had ze binnen no time gevonden! Ze volgde Alberto Axu al een tijdje op Facebook en wist dat als ze ooit zou gaan trouwen dit hét adres zou zijn voor haar bruidsjurk. Bij de eerste pasafspraak was het raak!

Een ‘Sissy’ jurk moest het zeker niet worden, een zeemeermin had haar voorkeur. Haar vrouwelijke rondingen mochten gezien worden! ‘De jurk was prachtig, maar ook mega strak. Echt comfortabel is wat anders! Ik was dan ook blij dat ik het met één toiletbezoekje, met behulp van mijn moeder en schoonzus, kon doen op onze speciale dag.’

‘Liefde is de mooiste full-time job!’ | Bruidje van de maand Malou Ersoz

‘From the heat of night
To the break of day
I’ll keep you safe
And hold you forever’

‘Het meest romantische, hoe cliché dat misschien ook klinkt, is de onvoorwaardelijke liefde die we hebben voor elkaar en dat we die onvoorwaardelijke liefde mogen delen met onze kinderen.

Samen mooie momenten beleven, herinneringen maken en onze kinderen laten opbloeien tot prachtige volwassenen is alles wat ik me kan wensen voor de toekomst!’

Malou Ersoz |Bruidje van de maand Alberto Axu februari 2018

‘The sparks will fly
They will never fade
Every day gets better and better’

Haar man is van Arabische/Turkse afkomst, waarbij het ‘altijd welkom’ gevoel en ‘het verzorgen van de ouders’ iets heel vanzelfsprekend is. Iets waar wij in Nederland allemaal van kunnen leren. Op hun trouwdag ontbrak het dan ook niet aan lekkernijen uit de Arabische/Turkse keuken en een optreden van de ‘Derbouka band’. Dit gaf hun bruiloft die extra speciale touch.

‘Ik zou keer op keer weer voor hem kiezen!’ | Bruidje van de maand Malou Ersoz

‘When I’m with you
I lose track of time
When I’m without you
You’re stuck on my mind’

Is het huwelijk een sprookje? ‘Ach, een sprookje: de huwelijksdag was één van de meest stressvolle, zenuwslopende dagen uit mijn leven! Van de dag zelf krijg je (ondanks dat iedereen je van tevoren waarschuwt om niet vergeten te genieten!) weinig mee. De volgende dag vlogen we samen (zonder kids) naar Mexico om twee weken echt op die roze wolk te zitten.

Ondanks dat we al jaren samen waren, voelden deze weken echt anders aan als alle jaren daarvoor. Natuurlijk ‘verval’ je weer in je oude gewoontes en wordt alles weer ‘normaal’. Maar het gevoel dat ik nu echt getrouwd ben, we een gezin vormen met allemaal dezelfde achternaam, geeft mij iedere dag weer een onbeschrijvelijk krachtig gevoel. Dat is voor mij wel écht een sprookje!’

Dé speciale dag van Marlou Esroz | Bruidje van de maand

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Leave a Replay

Scroll naar top